אפשר גם לקשור לה איזה דובי רך וגדול מספיק-לבטן..נכתב ע"י mig;612364:היא זוחלת על הגחון? יופי מעולה!
תנסו להרים אותה עם מגבת או משהו דומה שתשחילו לה ואתם תחזיקו למעלה ולתת לה להתקדם, לנסות לתת לה לטפס על מדרגות וכו'.
יש הרבה מאד תינוקים שרק ב10 עולים על ארבע זה ממש לא סיבה לדאגה.
נכתב ע"י יאיר;612326:יתכן ותפוסים לה שרירי הכתף או רפויים מדי
כדי לבדוק אצל פיזןטרפית טובה
הבת שלי הבכורה לא זחלה בגיל הזה לקחתי אותה לשבוע טיפולים בסופם היא זחלה, ישבה עמדה והתחילה ללכת עם להחזיק
נכתב ע"י blueberry;612354:תמיד כדאי לברר ולטפל, אבל הכרתי הרבה תינוקות שהתחילו לזחול ב11 חודש, וב"ה לא חסר להם היום כלום... כך שלא תמיד זה אמור להיות מקור לדאגה.
נכתב ע"י Aאילה;612378:הבת שלי בגיל שנה עדיין זחלה על הגחון ולא ידעה להתרומם בכלל,
ורק אז נזכרתי ללכת לפיזוטרפיה, ובסוף הלכה רק בגיל שנה ושמונה.
חבל לחכות לכי איתה לפיזוטרפיה.
להלן כמה תרגילים שהומלצו:
שבי על הרצפה ותשלחי רגל קדימה,
תני לה לזחול על הרגל ולדלג מעליה.
(תחסמי לה את המעבר מהצד שתהיה חייבת לטפס על הרגל)
שימי חבילת טיטולים על הרצפה ותני לה לטפס עליה, לעלות ולרדת.
טוב, אני רואה שאני לא זוכרת עוד... בכל זאת עבר מאז שנה וחצי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים