התייעצות תינוקת בת 8 חודשים שמשתעלת באכילת מטרנה

• הוסף לסימניות
היי,
יש לי תינותקת בת 8 חודשים, היא עברה למטנה בגיל חצי שנה.
ישר איך שעברתי איתה התחילו לה בעיות בעיכול וחוסר שקט, ניסיתי להחליף לכל הוגים והחברות (כולל צמחי, אבל לא דל לוקטוז שלא מצאתי בחנויות)

לפני 3 שבועות הייתה חולה בשפעת עם ליחות וכו', ומאז לרוב שהיא שותה בקבוק היא מתחילה להשתעל עם ליחה ומסרבת להמשיך את הבקבוק.

משהוא נתקבל בזה? למי אפשר לפנות לבדוק את מערכת העיכול והאם מטרנה בכלל טובה לה?

רופא משפחה מנפנף ואמר שאם היא לא מקיאה אז הכל טוב...

• הוסף לסימניות
התינוקת שלי יונקת! ובשבועות האחרונים משתעלת עם הרבה ליכה והרבה פעמים זה מביא להקאה..
כך לא בטוח שזה קשור רק למטרנה

• הוסף לסימניות
שאלה:
התחלתי לשלב מטרנה לפני חודש (הוא בן חצי שנה)
נותנת בערך בקבוק אחד ליום והשאר הנקה (לפעמים בלי מטרנה בכלל)
והוא התחיל לעשות פרצופים (ולא שהוא לא יונק - ההנקה בסדר) רק שהוא התחיל לבכות יותר ממה שהיה בוכה
(היה ילד מאוד רגוע)

יכול להיות קשר??

• הוסף לסימניות
מטרנה אקסטרה כאר? או רגיל?

• הוסף לסימניות
לכל מי שקשה לו עם המטרנה,
אני משתמשת באקסטרה כאר והעיכול ממש נח לילד ב"ה

• הוסף לסימניות
לכל מי שקשה לו עם המטרנה,
אני משתמשת באקסטרה כאר והעיכול ממש נח לילד ב"ה
אני עם EXTRA CARE ולא עוזר (ובמאמר מוסגר צריך תמיד לבדוק חברה שלי הביא לילד שלה את ה GOLD שהוא אמור הכי טוב ותכלס הילד סבל כל פעם אחרי ארוחה , האחות בטיפת חלב אמרה לה לנסות להמשיך ככה שבועים וחצי, עד שהיא התייאשה ועברה ל EXTRA CARE ובאה מנוחה. אז תשימו לב שגם אם אורמים שזה הכי טוב, ויתר קל לא בטוח שלתינוק יהיה טוב וכדאי לנסות "רמה פחותה " )

• הוסף לסימניות
אם אין תגובה חריפה, כדאי להמשיך
אם נמנעים מחלבי, לפעמים הגוף מייצר אלרגיה,
כל עוד לא אלרגית - עדיף להמשיך חלבי שלא תתפתח אלרגיה,
תביאי אפילו רק פעם ביום יומיים, רק אל תפסיקי, ההפסקה היא הכי גרועה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה