- הוסף לסימניות
הבעיה ששמירת הריון לפעמים לא נגמר בלידה, ואז האמא עלולה לפתח תלות רגשית בבובה...
מה גם שיהיו כאלו שיסברו שזה כמו לקנות חפץ לתינוק שלא נולד
העלת נקודות שלא חשבתי עליהם...
הבעיה ששמירת הריון לפעמים לא נגמר בלידה, ואז האמא עלולה לפתח תלות רגשית בבובה...
מה גם שיהיו כאלו שיסברו שזה כמו לקנות חפץ לתינוק שלא נולד
אקרילן לא?וואו
בובה מושלמת!
מעריכה את הסבלנות שלך.
מעניין אותי באיזה חומר ממלאים את גוף הבובה
אקרילן לא?
מיוחד במיוחד.
מאיפה ההוראות? אפרת כץ?
יש את האתר של אפרת כץ - קרושה סקול.אם למישהי יש הוראות ברורות איך בכלל סורגים. אני אודה לה מאד!
דווקא אני השלמתי סוודר ושמיכה בבית חולים אחרי לידה...בבית החלמה לא נראה לי שתהיה אישה שתהייה לה סבלנות
(או ידיים פנויות לסרוג בובה כשיש בובה אחרת על הידיים... )
האמת היא שחשבתי להציע קורסים לנשים בשמירת הריון. (בתור סוג של התנדבות)
מה אומרת על הרעיון?
באיזה חוט משתמשים?
איך את מבינה את ההוראות?
זה מיועד גם לנשים במצב של "הרת עולם"?בבית החלמה לא נראה לי שתהיה אישה שתהייה לה סבלנות
(או ידיים פנויות לסרוג בובה כשיש בובה אחרת על הידיים... )
האמת היא שחשבתי להציע קורסים לנשים בשמירת הריון. (בתור סוג של התנדבות)
מה אומרת על הרעיון?
שהן גם בשמירה (בשמירת משקל)
לאמכירה הוראות לסריגת בובות ב 2 מסרגות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים