דרוש מידע תינוקת מפחדת מאמבטיה

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת עשרה חודשים
ביום בהיר אחד החלה לפחד מהאמבטיה, אמבטיית פלסטיק של תינוקות
עד אז היתה נכנסת בכיף שוכבת או יושבת
כבר שבוע היא רק רואה את האמבטיה פוצחת בצרחות, משתוללת בפנים ורק מנסה לצאת
נתקלתם?
יש לכם רעיון מה לעשות?

• הוסף לסימניות
אולי היה לה פעם אחת חם מידי או קר מידי?:unsure:

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה, בת שנ; וחצי

• הוסף לסימניות
אולי פעם אחת נכנס לה מים/ סבון לעיניים וזה מה שקרה?
אפשר לקנות משחקים לאמבטיה ולעשות אותה כיפית...

• הוסף לסימניות
ניסיתי להראות לה את האמבטיה מבחוץ לגעת במים מבחוץ זה אתמול היא היתה בסדר אבל רק מכניסים אותה...
אני שמה לה תמיד משחקים זה לא מעניין אותה עכשיו
לא זכור לי שפעם היה לה לא נעים להיפך היא מאד נהנתה

• הוסף לסימניות
לבן שלי קרה משהו דומה, פתאום ביום בהיר
היה סיוט לרחוץ אותו, עד שיום אחד נתתי לו ביד להחזיק את הראש מקלחת ושיחקנו איתו במים וברוך השם מאז הוא פחות נלחץ

• הוסף לסימניות
קורה לרוב מוחלט של התינוקות/פעוטות.
העיצה המשעממת שלי- להיאזר בסבלנות ולדבר עם התינוק/ת שוב ושוב ולהסביר להם ולתמלל להם את הרגשות ומה עושים וכו'.

• הוסף לסימניות
הבת שלי לא מפחדת מהאמבטיה עצמה אלא מהלהתקלח, זה התחיל בפסח, ואז אחותי קילחה אותה, חשבתי אולי בגלל זה אבל גם כשאני או בעלי מקלחים אותה היא צורחת. כסא לא מתאים לגיל, שטיח מונע החלקה לא עוזר, היא באמת לא מזמן החליקה ולכן קנינו אותו

• הוסף לסימניות
הבת שלי לא מפחדת מהאמבטיה עצמה אלא מהלהתקלח, זה התחיל בפסח, ואז אחותי קילחה אותה, חשבתי אולי בגלל זה אבל גם כשאני או בעלי מקלחים אותה היא צורחת. כסא לא מתאים לגיל, שטיח מונע החלקה לא עוזר, היא באמת לא מזמן החליקה ולכן קנינו אותו
יש לך כיור מספיק רחב? או אמבטית תינוקות?
את יכולה לרפד את הכיור/האמבטיה במגבת רחצה מקופלת ולמלא בקצת מים
זה יותר נעים לתינוקים ואז את שוטפת תחת מים זורמים כמובן לא מידי חזק.

• הוסף לסימניות
יש לך כיור מספיק רחב? או אמבטית תינוקות?
את יכולה לרפד את הכיור/האמבטיה במגבת רחצה מקופלת ולמלא בקצת מים
זה יותר נעים לתינוקים ואז את שוטפת תחת מים זורמים כמובן לא מידי חזק.
כיור אין ואמבטיה יש לי אבל בחדר אמבטיה היא לא נכנסת ובחדר שינה הפסקנו להשתמש כשכל החדר היה אחר כך מלא במים שהיא השפריצה!!!!

• הוסף לסימניות
כיור אין ואמבטיה יש לי אבל בחדר אמבטיה היא לא נכנסת ובחדר שינה הפסקנו להשתמש כשכל החדר היה אחר כך מלא במים שהיא השפריצה!!!!
אפשר לרחוץ גם במטבח :)

יש לכם אמבטיון? הוא גם נח לשימוש בתוך האמבטיה הגדולה וכיף לתינוק אבל פחות נח לגב שלכם...

• הוסף לסימניות
הילדה שלי מפחדת מהזרם של המים
לכן אני מקלחת אותה עדיין עם אמבטית תינוקות ולוקחת ספלים בלי הזרם
היא בגיל שנה וחצי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה