קרבול - לאחי גרם לקוצר נשימה חריף, אז בזהירותנכתב ע"י אסנת לוי;704256:יש דבר מדהים שקניתי לתינוק שלי..ומטפטפים על הכרית זה ממש משחרר..כרבולה קוראים לזה..משהוא כזה.אפשר להוסיף אותו גם לאדים..ואדים קרים זה מצוין אפילו אם אין שום בעיה..זה לא נראה לי קשור לבעיות נשימה..זה דבר ששבוע אני משתמשת בו..והשינוי-פלאים.
וכמובן כמו שצוין תרסיס מי מלח..גם ששלי היה בן שבועיים בידוק זה קרה...הביאו לי תרסיס עם מי ים פיזיולוגים.וזה הרבה יותר טוב מהרגיל.בהצלחה.
נכתב ע"י דסי;704678:קרבול - לאחי גרם לקוצר נשימה חריף, אז בזהירות
נכתב ע"י מירה כ;704733:תגידו, אתם הייתם מוכנים שיטפטפו לכם לתוך האף טיפות של מי מלח? ואתם עושים את זה לתינוקת אומללה בת שבועיים! פלא שהתינוקות מקיאים אחרי "טיפול" שכזה?
אבל האמת: גם אני לא חשבתי על כך פעם, ונהגתי בדיוק כמוכם,ורק חששתי שלא יכנסו מי המלח לעיניים במקום לאף... עד שרופא ילדים הפנה את תשומת ליבי לעניין (בחומרה מרובה! הרבה יותר מהצורה שאני הגבתי כעת) והציע כתחליף לטבול קיסם-אוזניים במי מלח (מספיק לקנות את מה שמכניסים לאינהלציה - עולה פחות משקל) ואת הקיסם להכניס בזהירות לאף של הפעוט ולהעביר אותו על דפנות האף מבפנים, ולהזהר מאד לא לדחוף את הקיסם מידי עמוק. וכלשון הרופא: שעדיין תראי את הצמר-גפן שעל הקיסם.
רפואה שלמה והמשך חורף בריא!
נכון. הרבה יותר קשה לינוק ולישון בצורה מקרטעת.נכתב ע"י מי;704758:גישות שונות של רופאים...
הרופא שלנו עודד את בעלי להכניס עוד ועוד, בלי לפחד.
חצי בקבוקון בכל נחיר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים