תינוקת מצוננת

• הוסף לסימניות
לגבי שואב נזלת- אני יודעת שיצאו נגדו ולא ממליצים..
(אולי גורם דלקות אזניים? לא זוכרת..)

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כעט לבתי בת כמעט שנה במצב נזלתי די קשה,
בטיפות של מנטה קליניק: לוטוס פלוס.
35 טיפות פעם ביום בתוך האוכל המרוסק,
זה מאד עוזר ב"ה!!
(מי מלח מעצבנים אותה ומקשים עוד יותר..)

אבל אין לי מושג לגבי גיל כ"כ קטן.
רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;704256:
יש דבר מדהים שקניתי לתינוק שלי..ומטפטפים על הכרית זה ממש משחרר..כרבולה קוראים לזה..משהוא כזה.אפשר להוסיף אותו גם לאדים..ואדים קרים זה מצוין אפילו אם אין שום בעיה..זה לא נראה לי קשור לבעיות נשימה..זה דבר ששבוע אני משתמשת בו..והשינוי-פלאים.
וכמובן כמו שצוין תרסיס מי מלח..גם ששלי היה בן שבועיים בידוק זה קרה...הביאו לי תרסיס עם מי ים פיזיולוגים.וזה הרבה יותר טוב מהרגיל.בהצלחה.
קרבול - לאחי גרם לקוצר נשימה חריף, אז בזהירות

• הוסף לסימניות
תגידו, אתם הייתם מוכנים שיטפטפו לכם לתוך האף טיפות של מי מלח? ואתם עושים את זה לתינוקת אומללה בת שבועיים! פלא שהתינוקות מקיאים אחרי "טיפול" שכזה?
אבל האמת: גם אני לא חשבתי על כך פעם, ונהגתי בדיוק כמוכם,ורק חששתי שלא יכנסו מי המלח לעיניים במקום לאף... עד שרופא ילדים הפנה את תשומת ליבי לעניין (בחומרה מרובה! הרבה יותר מהצורה שאני הגבתי כעת) והציע כתחליף לטבול קיסם-אוזניים במי מלח (מספיק לקנות את מה שמכניסים לאינהלציה - עולה פחות משקל) ואת הקיסם להכניס בזהירות לאף של הפעוט ולהעביר אותו על דפנות האף מבפנים, ולהזהר מאד לא לדחוף את הקיסם מידי עמוק. וכלשון הרופא: שעדיין תראי את הצמר-גפן שעל הקיסם.
רפואה שלמה והמשך חורף בריא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;704678:
קרבול - לאחי גרם לקוצר נשימה חריף, אז בזהירות

במקום זה, יש משהו דומה אך יותר עדין (ולדעתי גם יותר יעיל):
טיפות 'טפטפים' של חברת 'טיפטיפות'. קניתי בבית מרקחת ב-20 ש"ח.
לטפטף כמה טיפות בסביבת התינוק בשעת השינה. מרענן מאד ומקל על הנשימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירה כ;704733:
תגידו, אתם הייתם מוכנים שיטפטפו לכם לתוך האף טיפות של מי מלח? ואתם עושים את זה לתינוקת אומללה בת שבועיים! פלא שהתינוקות מקיאים אחרי "טיפול" שכזה?
אבל האמת: גם אני לא חשבתי על כך פעם, ונהגתי בדיוק כמוכם,ורק חששתי שלא יכנסו מי המלח לעיניים במקום לאף... עד שרופא ילדים הפנה את תשומת ליבי לעניין (בחומרה מרובה! הרבה יותר מהצורה שאני הגבתי כעת) והציע כתחליף לטבול קיסם-אוזניים במי מלח (מספיק לקנות את מה שמכניסים לאינהלציה - עולה פחות משקל) ואת הקיסם להכניס בזהירות לאף של הפעוט ולהעביר אותו על דפנות האף מבפנים, ולהזהר מאד לא לדחוף את הקיסם מידי עמוק. וכלשון הרופא: שעדיין תראי את הצמר-גפן שעל הקיסם.
רפואה שלמה והמשך חורף בריא!

גישות שונות של רופאים...
הרופא שלנו עודד את בעלי להכניס עוד ועוד, בלי לפחד.
חצי בקבוקון בכל נחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;704758:
גישות שונות של רופאים...
הרופא שלנו עודד את בעלי להכניס עוד ועוד, בלי לפחד.
חצי בקבוקון בכל נחיר.
נכון. הרבה יותר קשה לינוק ולישון בצורה מקרטעת.
מי מלח לאף התינוק צורח, אבל אחר כך ש ק ט.
נשימה רגועה, יניקה טובה ושינה עמוקה.
מנסיון.
(את הנ"ל שלחה אותי לכתוב הקטנה שלי שעברה את התהליך, מחתה ואחר כך הודתה:))

• הוסף לסימניות
התרסיס הזה הוא ממש לא כמו שאומרים פה! הוא מאד מאד עדין! כאשר משתמשים ישר ממנו זה מרסס לתוך האף בצורה עדינה - והוא הכי מומלץ!!!

• הוסף לסימניות
כל כך הרבה תגובות ועדיין לא צויין התכשיר ה-מ-ד-ה-י-ם!!!!
STERIMAR
זהו מיקרו תרסיס עדין לאף לכל המשפחה - מתינוקות בני יום ועד זקנים. תרסיס מי מלח עשיר ביסודות קורט ואוליגותראפיים (מה זה? גם אני לא ממש יודעת) 100% טבעי. ריכוז פיזיולוגי וכל שאר הבלה בלה בלה...

אומנם הוא יקר גם לאחר הנחת הקופה (בסביבות ה-40) אבל אינני נשארת בלעדיו בבית. משפריצים לאף אחרי רגע הילד עושה אפצ'י ומוציא את כל הנזלת, את מקנחת והילד נושם!
לא מתביישת לומר שכאשר הייתי מצוננת ניסיתי ועזר רבות.

משום מה לא כל הרופאים מכירים אותו וחבל - חוסך הרבה סבל לקטנים. והגדולים שלי דווקא צוחקים כשמשפריצים להם לאף.

רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
אכן, זה מה שהמליצו לי בבית מרקחת
אני אגזים אם אומר שהוא עושה פלאים אבל הוא בהחלט עוזר
תודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
קרבול ואקליפטוס אסור להשתמש בגיל כל כך קטן
הריח חריף מדי בשביל כאלה קטנטנים
עלול להחריף את המצב במקום לשפר

לכל יצרני מי המלח הביתיים -
מי סוכר עושים בדיוק את אותה עבודה, בצורה הרבה פחות מגעילה לתינוק
(ניסיתם פעם לטפטף לעצמכם מי מלח לאף? זה ממש ממש ממש לא נעים)

• הוסף לסימניות
גאוות יחידה
לראות את כל התגובות.....

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל התגובות ואולי כתבו את זה אבל אני אכתוב בכל זאת כי אני לא יודעת איך עם שני הילדים הראשונים שלי חייתי בלי זה וזה מאוד פשוט וחשוב : לקנות בבית מרקחת או חנות תינוקות משאף נזלת פשוט לגמרי ב9 שקל משהו כזה ותמיד כשהאף מלא להשתמש (זה כמו לקנח את האף לתינוק שלא יודע לעשות זאת בעצמו), זה מהווה בעצם גם טיפול מונע להמשך ההתקררות כי אם לא מקנחים לילד את האף והוא בולע את זה או שואף חזרה זה מחמיר.
הרבה בריאות

• הוסף לסימניות
גם לי יש!!!

תודה. זו בדיוק גם השאלה שלי יש לי תינוק בן 6 שבועות שמלידתו בערך הוא ככה כל היום אחרי הארוחות הוא מקיא ופולט לסירוגין נושם בכבדות משתנק בבכי ובהנקה עד שהוא ממש מתעצבן ואין לו חוויה מהאוכל, הוא נרדם באמצע ההנקה, קם אחרי שעתיים, צורח, מקבל שוב ושוב צורח והפעם מכאבי בטן, בקיצור ש-ג-ע-ו-ן!!!
הכל ניסיתי, לשאוב, מי מלח, חלב אם, חימום, מקלחות רותחות (בעוונותי- כל יום, בעלי לא מוותר על התענוג...) שמיכה חמה ועוד.
אנחנו לא אוהבים את הפתרון של תרופות, ננסה באמת את הטיפות הטבעיות שהצעתם.
אם יש למישהו עוד פיתרון- זו הכתובת.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה