תינוקת מצוננת

• הוסף לסימניות
איך אפשר להקל על תינוקת בת שבועים שהספיקה להצטנן וקשה לה לינוק?

• הוסף לסימניות
מזל טוב!!
להשפריץ לאף חלב אם, לשים מכשיר אדים בחדר שלה ואולי גם בצל פרוס בחדר יכול לעזור. יש גם תמיסה של מים עם מלח שאומרים לשים באף וזה אמור לפתוח קצת.
הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
1. מכשיר אדים קרים בחדר - פותח ומשחרר.
2. שמעתי השבוע ממשהי שיש לה תינוקת בת שלושה שבועות הרופא אמר לה לקחת ציפית של כרית ולשפוך לתוכו 4 חבילות מלח גס. ושראשה של התינוקת ישכב על הכרית.
זה משחרר את כל הנוזלים..
3. לחתוך בצל חי לשתיים ולשים סמוך למיטה.
4. מזל טוב

• הוסף לסימניות
מכשיר אדים קרים נועד לברונכיט וקוצר נשימה ממש אסור להשתמש בו למי שמצונן. לצינון יש מכשיר אדים חמים.
חלב אם מייבש את הנזלת אך לא פוטר מצינון. יש טיפות שעולות 15 ש"ח בשם קלין אף (עשוי ממי מלח) מאד מאד עוזר מנסיון.
רק בריאות! והרבה נחת!

• הוסף לסימניות
יש דבר מדהים שקניתי לתינוק שלי..ומטפטפים על הכרית זה ממש משחרר..כרבולה קוראים לזה..משהוא כזה.אפשר להוסיף אותו גם לאדים..ואדים קרים זה מצוין אפילו אם אין שום בעיה..זה לא נראה לי קשור לבעיות נשימה..זה דבר ששבוע אני משתמשת בו..והשינוי-פלאים.
וכמובן כמו שצוין תרסיס מי מלח..גם ששלי היה בן שבועיים בידוק זה קרה...הביאו לי תרסיס עם מי ים פיזיולוגים.וזה הרבה יותר טוב מהרגיל.בהצלחה.

• הוסף לסימניות
התבלבלתי...
מלח, חלב ובצל- אפשר לקרוא לזה "מסעדה בראש שלך"...

• הוסף לסימניות
קודם כל כשהתינוקת ישנה - לא כשהיא ערה כי זה שורף הבצל - תקחי בצל שלם חתכי אותו לפרוסות שימי בכוס חד פעמית ליד הראש. היא לא תאהב את זה ותתחיל קצת לנוע אבל זה עוזר.
שנית - את חייבת לקנות את התרסיס של המי מלח בבית מרקחת - לפני כל האכלה את מרססת לה באף איזה 4 פעמים בכל צד ואז הכל נפתח - (לא להבהל אם היא תקיא - זה הצינון שיוצא החוצה עם המים) - וחוצמיזה - אין פתרון אחר...... חוץ מאשר לא להוציא אותה מהבית (במיוחד לא בלילות) ולשים חימום כל היום.

רפו"ש

• הוסף לסימניות
אינהלציה עם מי מלח, ביתי כעת מטופלת כך....

• הוסף לסימניות
מה עושה הבצל?
לביתי הגדולה יותר שמתי בצל כשהיא השתעלה וזה עזר לה, איך זה עוזר גם לצינון?

• הוסף לסימניות
מתחת למזרון של המיטה שימי משהו להגבהה זה יקל מעליה בלילות חוץ מהעצות שאמרו לך פה ואני מצטרפת (מנסיון)

• הוסף לסימניות
גם אני יודעת שזה עוזר לשיעול...לא שמעתי על משהוא אחר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;704411:
מתחת למזרון של המיטה שימי משהו להגבהה זה יקל מעליה בלילות חוץ מהעצות שאמרו לך פה ואני מצטרפת (מנסיון)

מאוד חשוב!
אני שמה קבוע מגבת מקופלת קצת מתחת לראש המזרן.

• הוסף לסימניות
אחד הדברים המונעים צינון: (אחרי שתשימי מלח/בצל/חלב אם ותראי ישועות)
לא לעשות מקלחת כל יום לקטנה. אמנם שמעתי ממשהי שהרופא אמר לה לעשות רק פעם בשבוע, אבל לא "הידרתי" עד כדי כך.
לקטנתי המצוננת עשיתי אמבטיה פעמיים בשבוע אבל בכל פעם שלכלכה שטפתי את המקום ולא השתמשתי במגבונים. דילול האמבטיות עזר פלאים בעניין הצינון!
הרבה בריאות והרבה הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
ככל שידוע לי לתינוקת בת שבועיים אסור לשים את כל התכשירים וטיפות האף למינהן!
יש מכשיר ששואב את הנזלת ומותאם במיוחד לתינוקות רכים שכאלה וכך מקל עליהם את הנשימה.

• הוסף לסימניות
טיפות תינוק- אף, 12 ש"ח עם מרשם. מעולה.
ו...בשביל מה יש רופא ילדים? אותו תשאלי באלו אדים להשתמש, ואל תסתמכי על הרופאים דפרוג..

• הוסף לסימניות
אצלנו הרופא ילדים אמר לי לשים לו מכשיר אדים חמים עם שמן אקליפטוס

• הוסף לסימניות
לא לוקחת אחריות על מי מלח.
אבל לפני 3 שנים בהדסה עין כרם נתנו לי בעצמם מי מלח לשים לבת שלי שהיתה אז בת יומיים..

• הוסף לסימניות
מי מלח - צריך לדעת מינון מדוייק בהכנה ביתית.
טיפות אף - יתכן שלאחרונה יצאו טיפות מיוחדות לשימוש בתינוקות קטנים - כדאי לברר עם רופא ילדים.

• הוסף לסימניות
מי מלח בהכנה ביתית - בשביל מה לעבוד ולהכין? צריך שהמלח יימס במים החמים - ועד שיתקרר...
קונים בקבוק קטן מוכן שאפשר לרסס ישר ממנו זה מוכן בדיוק במינון - מרססים בכל אף וזה עוזר פלאים.

(אם התינוקת ממש מצוננת וקשה לו לנשום. מומלץ לשים אותה לישון בעגלה בצורה של כמעט ישיבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה