עזרה תינוקת מתוקה שלא מוכנה לגעת בבקבוק שתיה

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 11 חודשים לא מוכנה לקרב את הבקבוק לפה שלה.
אני לא מדברת על זה שהיא לא אוכלת מטרנה רק אוכל מוצק ,שזה ביעה בפני עצמה.
אבל עכשיו בקיץ-זה ממש בעיתי.
רותח והיא לא מוכנה לשתות.
ניסיתי פטל, מיץ, לא מוכנה לגעת.
מקסימום נושכת קצת את הפיטמה.
מוכר?
יש למישהוא נסיון?
אני ממש מיואשת.

• הוסף לסימניות
מוכר, גם אני בבעיה הזו עם תינוקת בת שנה,
מה עושים???

• הוסף לסימניות
נותנים לשתות מכוס
יש כוסות מיוחדים לתינוקות

• הוסף לסימניות
מוכר מאוד...
התחלתי להניח לו על הרצפה לידו כשהוא משחק ואז מידי פעם היה לוקח את זה בתור משחק לאט לאט התחיל להכניס לפה בלי לשתות.. ואז לטעום.. (שמתי לו עם מעט מיץ ענבים שיותר ישכנע..)
לא שהיום הוא שותה בקבוק שלם אבל בהחלט התקדמות...

• הוסף לסימניות
גם אני באותה בעיה
אצלי היא מוכנה לשתות מטרנה מבקבוק
אבל בשום אופן לא נוזל אחר

• הוסף לסימניות
הבעיה שהיא טועמת ואחר"כ מעיפה.
היא עקשנית ומפונקת גם באוכל.
רזונת כזאת, כל הדברים הבריאים לא מוכנה להכניס לפה.
אני מיואשת לגמרי.

• הוסף לסימניות
הבן שלי מוכן לשתות רק מכוס של גדולים, ועד שהוא הגיע לשלב הזה- הוא כמעט לא שתה...

• הוסף לסימניות
זה ממש נורמלי לאכול רק מוצק.
זה בסדר גמור. לא כולם אוהבים דייסה.

ושתיה, תעשי לידה בלונים בכוס קש.
ותני לה גם.
היא תלמד.

בעיני הרבה יותר נכון להרגיל ילדים ישר לשתיה מכוס מאשר מבקבוק. (יש בקבוק רק לדייסה)

• הוסף לסימניות
דווקא איגלו היא מאד אוהבת משום מה;)
השאלה אם זה מספק בתור נוזלים, מעבר לכך שזה כמובן לא בריא וזה סתם פינוק...

• הוסף לסימניות
גם לי יש בובה בת שנה סרבנית לבקבוק ומוצץ מה שהצלחתי זה בקבוק של מי עדן איתו היא שותה

• הוסף לסימניות
היא לא שופכת על עצמה את המים?
זה נשמע סיוט.
מעניין כמה בעיקרון ילדה בגיל הזה אמורה לשתות ביום?

• הוסף לסימניות
-תקני לה בקבוק עם ידיות זה הופך את זה למעין צעצוע
-לשים בהתחלה שתייה עם צבע
-לתת לילדים אחרים לשתות בכאילו מהבקבוק ולהראות לה איך כולם שותים
מניסיון עובד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה