עזרה תינוקת סרבנית בקבוקים ומוצצים מה עושים?????

• הוסף לסימניות
הבת שלי כמעט בת שלושה חודשים
אני אוטוטו חוזרת לעבודה והילדה לא מסכימה בקבוק בשום אופן מילא מוצץ אבל מה עושים בלי בקבוק?????
ניסתי בקבוק של מאם ניסיתי בקבוק של טומי טיפי רק בעלי או משהו אחר מנסה.....
ואין זה לא עובד מה עושים אני נואשת לעזרה......
כל עצה תתקבל בברכה
פליז אמהות לסרבני בקבוקים תעזרו לי!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אוסטופת!!!!
היה לי אותו סיפור עם הקטנה שלי
השרירים בלשון היו רפויים

• הוסף לסימניות
הבת שלי כמעט בת שלושה חודשים
אני אוטוטו חוזרת לעבודה והילדה לא מסכימה בקבוק בשום אופן מילא מוצץ אבל מה עושים בלי בקבוק?????
ניסתי בקבוק של מאם ניסיתי בקבוק של טומי טיפי רק בעלי או משהו אחר מנסה.....
ואין זה לא עובד מה עושים אני נואשת לעזרה......
כל עצה תתקבל בברכה
פליז אמהות לסרבני בקבוקים תעזרו לי!!!!!!!!!!!
אצל אחד הילדים שלי עבד מריחה של קצת שוקולד /מיץ ענבים

• הוסף לסימניות
למרוח על הפיה של הבקבוק משהו מתוק - אולי כמה גרגרי סוכר (גרוע לשיניים שעדין אינן אבל זה עזר.)

• הוסף לסימניות
אצלי היה אותו סיפור בסוף בלית ברירה הבאתי אותה למטפלת ככה עם בקבוק והתחלתי מטפלת לפני שחזרתי כדי שאהיה בבית כמה ימים והמטפלת הרגילה אותה לבקבוק , ביום הראשון קצת ביום השני יותר ובסוף לקחה בלי בעיה.. היה צריך הרבה סבלנות וזה בהחלט מלחיץ לפני שחוזרים לעבודה אבל בסוף ב"ה הסתדר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אצלי היה אותו סיפור בסוף בלית ברירה הבאתי אותה למטפלת ככה עם בקבוק והתחלתי מטפלת לפני שחזרתי כדי שאהיה בבית כמה ימים והמטפלת הרגילה אותה לבקבוק , ביום הראשון קצת ביום השני יותר ובסוף לקחה בלי בעיה.. היה צריך הרבה סבלנות וזה בהחלט מלחיץ לפני שחוזרים לעבודה אבל בסוף ב"ה הסתדר
בהצלחה
כנ"ל.
הייתי מיואשת, הבאתי אותו כך והמטפלת הרגילה בקלות.
כמובן הייתי מתואמת איתה קודם ובהתחלה היא באמת קצת נלחצה...

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהמטפלות לא מסכימות לקבל ילדה שלא לוקחת בקבוק........
אני ממש לא מצליחה להבין את זה...

• הוסף לסימניות
הבקבוק היחיד שעבר את הסרבנים שלי היה בקבוק עם פטמה מסוימת של נוק שעד כמה שידוע לי כיום קשה עד בלתי אפשרי להשיג בארץ והזמנתי מאמזון
זה הבקבוק
1730651558915.png

• הוסף לסימניות
הבת שלי לא הסכימה חלב שאוב בשום בקבוק, וניסיתי את הכל..
עברתי למטרנה ואכלה מצוין ב"ה

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהמטפלות לא מסכימות לקבל ילדה שלא לוקחת בקבוק........
אני ממש לא מצליחה להבין את זה...
זה מובן.
אבל לפעמים יותר קל לשבר את הסרבנות של המטפלת מאת הסרבנות של התינוק ;)
להציע לה אולי להתחיל כמה ימים קודם שאת בשטח ולראות איך זה עובד.
ולשכנע שמעבר לזה הוא תינוק מלאך (כמובן בתנאי שזה נכון)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הפתרון הוא הבקבוקים הקטנים של המטרנה שמקבלים בבית חולים !!!
עבד אצלי עם שלושה ילדים עקשנים אחרי שניסיתי הכל .
1731792535475.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה