התייעצות תינוקת עירנית להפליא - בעקבות טיסה לחו"ל

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
ראיתי המוני אשכולות בנושא , אבל לא מצאתי עיצה ברורה
ביתי בת השנה וחצי הייתה ישנה יפה ורצוף מ -7 עד 7
טסנו לחו"ל לשבוע
מאז שחזרנו התחיל סרט -
הולכת לישון ב7/8/9
קמה באיזור 11
משחקים שירים ופעלולים , פשוט משתוללת במיטה
עירנית להפליא
אחרי שעות , גם כשכבר רואים שעייפה נוראות ,
לא נותנת לעצמה להרגע ולישון , גם כששוכבת כבר - מקפיצה את עצמה , רוקעת ברגליים וכו'
(אה, וזה לא היה אמריקה - שיש הרבה הבדלי שעות , אלא אירופה , וכבר עבר כמעט שבוע)
ובבוקר ,ב-7 , כשצריכה לקום היא עייפהה
ממש רחמנות להעיר אותה , היא נרדמת רק ב1/2/3

יש עיצה ? איך מרגילים אותה מחדש לסדר ?
ואין לי כסף ליועצת שינה , אז עיצות חינמיות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה סדר היום שלה
אם למשל היא כן קמה ב-7 בבוקר אז צריכה לישון צהרים ותדאגי שזה יהיה לא ב-10 אלא ב-1
ואז אם היא תישן שעתיים תוכלי לנסות להשכיב אותה ב-8 וחצי 9 וככה לאט לאט תזיזי לה את היום חזרה
זה מה שאני הייתי מנסה (פחות או יותר בשעות בלי סטופר)
וכן זה סיוט תינוק שלא ישן במיוחד שהייתם רגילים לזה קודם

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה סדר היום שלה
אם למשל היא כן קמה ב-7 בבוקר אז צריכה לישון צהרים ותדאגי שזה יהיה לא ב-10 אלא ב-1
ואז אם היא תישן שעתיים תוכלי לנסות להשכיב אותה ב-8 וחצי 9 וככה לאט לאט תזיזי לה את היום חזרה
זה מה שאני הייתי מנסה (פחות או יותר בשעות בלי סטופר)
וכן זה סיוט תינוק שלא ישן במיוחד שהייתם רגילים לזה קודם

בהצלחה
היא חייבת לקום ב7 וחצי
אני הולכת לעבודה והיא למעון:(
ובמעון היא ישנה כמו כולם ב12 בערך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה