תינוקת צורחת בלי סוף- אולי מכאן תצמח הישועה?

• הוסף לסימניות
התינוקת שלנו בת כמעט 5 חודשים, יונקת ולאחרונה התחילה לאכול קצת מזון מוצק (פירות וירקות טחונים).

היא מקסימה ונהדרת, רק ש...צורחת כל היום!
הלכנו אתה לרופאת ילדים שבדקה מכף רגל ועד ראש והכל היה בסדר (לדעתה), שללנו תולעים, קנינו טרמפולינה (מה שעזר באופן זמני אך לאחר מכן המשיכה בצרחות) ואנחנו אובדי עצות!

כמה אפשר לשמוע צרחות כל יום, כ-ל היום... זה ממש מתיש ומטריד:(

אגב, יוצאות לה שתי שיניים, אך ממה שידוע לי (מאחיה הגדולים) זה שזה לא גורם לבכי במשך כל שעות היום, אלא בעיקר בלילה.

מה אתן אומרות, מה אתן הייתן עושות? או מה בכלל אפשר לעשות (חוץ מלהתפלל- וחזק)?

• הוסף לסימניות
כל החודשים בכתה או זמנית עכשיו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד פלוס;1383256:
כל החודשים בכתה או זמנית עכשיו?

כבר שלושה חודשים שהיא צורחת ללא הפסקה... מגיל חודש וחצי בערך.

• הוסף לסימניות
שלחתי בפרטי.

• הוסף לסימניות
אוי. לא פשוט!
גם אחין שלי הי'ה כזה...
אם אין ח"ו שום בעי'ה, אז פשוט שורדים עד שהוא גדל..
ומביאים לו המון חום ואהבה.
ופחות פינוק:)

אבל בכללי - יש ילדים כאלו, אין להם סיבה, אבל אולי הם פשוט משתעממים וכדו'.. פשוט צורחים ומחכים שירימו אותם, לפעמים גם זה לא תמיד עוזר...
ה' יעזור...
בהצלחה:)

אם את שואלת אותי, כשאחין שלי הי'ה בוכה ככה, לא היתי מרימה אותו ישר, היתי מנענעת את העגלה / עריסה, ולוחשת לו "ששש..." או שירים רגועים בשקט, הוא הי'ה משתתק ומקשיב...
עד להתקפה הבאה, או עד שהוא נרדם:)
או עד שהתיאשתי, ולצערי הרמתי אותו..
אבל בכללי - כדאי לך קודם לנסות את זה, לא להרים כל כך מהר, זה פינוק שאח"כ מפריע מאד ונהי'ה קשה ומעצבן, שהתינוק רוצה כל היום בידים!
כדאי לך לנסות חלופות אחרות, לא להתיאש.. בע"ה.
שנה טובה, רגועה ומתוקה:)

• הוסף לסימניות
גם כשמרימים ומחזיקים אותה היא צורחת? או שהיא נרגעת?

• הוסף לסימניות
לקחת על הידיים ילד שזקוק לזה זה לא פינוק
זה מילוי צורך
כשיש בבית ילדים גם כאלה וגם כאלה - ההבדל מאוד ברור

האם בדקת את נושא הרגישות התחושתית?
זה בהחלט יכול להיות גורם

• הוסף לסימניות
אין מושג של פינוק בגיל כל כך קטן. לדעתי לכו לרופא מומחה. זה יכול להיות צרבת. או אוזניים. או שהיא לבושה חם מידי או ההפך. בכל מקרה יש ילדים שגדלים על הידיים. ושיניים יכולות לכאוב גם ביום.

• הוסף לסימניות
ודאי שלא פינוק, ודאי שלא להפסי מגע, ח"ו!
אולי באמת לא כתבתי את זה נכון - תמיד ללטף, להרגיע, אבל על הידים - זה בהחלט סוג של התרגלות, גם בגיל קטן, אני אומרת מניסיון...
ברגע שהיא בוכה, כדאי לגשת, ללטף ולנסות להרגיע, אבל לדעתי - זה יכול להיות גם כל היום בידים, וזה באמת בלתי אפשרי.
לא יודעת אם יש פה עוד כמה שעברו את זה, אבל כשאני היתי שומרת על אחין שלי הרגלתי אותו שכשהוא בוכה - אני מתקרבת אליו, יושבת ליד המיטה / העגלה, מלטפת אותו ולוחשת לו שירים, שמע ישראל, ששש... כל מיני - מה שהתאים לאותו רגע.. הוא בהחלט הי'ה נרגע ככה, ב"ה!
וודאי שזה לא על חשבון בדיקות מקיפות, חיב לבדוק את זה.
מה שכן - בד"כ הילדים האלו יותר רגישים מהאחרים.. ככה שיכול להיות שהם פחות יודעים איך להתמודד עם כאב.
אני חושבת שברגע שילדה צורחת כל היום - בהתחלה עוד אפשר להרים אותה על הידים, אבל אח"כ זה נהי'ה בלתי אפשרי! כדאי לנסות את זה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבות

לפעמים גם בידיים היא לא נרגעת,
הכי קשה לה במיטה על הגב...

תודה לכל הנשים ששלחו באישי- ננסה את ההצעות המעניינות-
ותודה יותר מכל- על האכפתיות!

ממש מחמם את הלב!

• הוסף לסימניות
תנסי להשכיב על הצד, עם שמיכה תומכת מאחורה
או על הבטן (אני יודעת שיצעקו...)
הילדים שלי ישנו רק על הבטן!
זו תנוחה הכי נוחה לתינוק והכי מרגיעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1383377:
תנסי להשכיב על הצד, עם שמיכה תומכת מאחורה
או על הבטן (אני יודעת שיצעקו...)
הילדים שלי ישנו רק על הבטן!
זו תנוחה הכי נוחה לתינוק והכי מרגיעה.

היא מצליחה להירדם רק על הבטן:) על הגב אין מה לדבר...

• הוסף לסימניות
אם זה יעודד אותך
הבן שלי היה שנה שלמה רצוף על הידיים עד שהתחיל ללכת בעצמו (כמעט עשיתי גבס כי הוא שקל טון)
הוא היה צורח!!! רק בידיים היה נרגע
כשהלכתי איתו ברחוב לא לקחתי עגלה, כי אז הייתי צריכה לסחוב גם עגלה וגם אותו...
בקיצור שנת סיוט, אבל היה שווה!
היום הוא ילד דבש!! בלע"ה!

• הוסף לסימניות
תתפללי!
להלן נוסח תפילה שחיברתי לעצמי עוד לפני שהם נולדים ובהמשך:
"ריבונו של עולם, תן לתינוקי בן אימא (נא לשבץ את השם המתאים) מזג נוח ולא תובעני, ותן לי מזג סבלני.
עזור לי שכשיבכה אבין למה הוא בוכה, ותן לי גם את היכולת לעזור לו ולהקל על מצוקתו, ואנא, אראה לי שאתה עונה לתפילה שלי"...
את יכולה להשתמש בנוסח ולהוסיף עוד כהנה וכהנה- אין על זה זכויות יוצרים:)

• הוסף לסימניות
אם הוא לא אוהב לשכב על הגב אולי משהו בנשימה?
אולי הרבה ליחה שמציקה.. אף סתום, וכו'.
הוא אוכל רגיל?

• הוסף לסימניות
רגע..... אולי יש לה ריפלוקס? (צרבת תינוקים)
אם זה צרחות בעיקר בלילה, ולא רוצה לישון על הגב זה ממש סימנים לזה.
היא גם פולטת הרבה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1383426:
רגע..... אולי יש לה ריפלוקס? (צרבת תינוקים)
אם זה צרחות בעיקר בלילה, ולא רוצה לישון על הגב זה ממש סימנים לזה.
היא גם פולטת הרבה?

זה בדיוק מה שבאתי לכתוב,
צרבת מאד מתגברת בשכיבה על הגב, ותינוקות שסובלים מריפלוקס מתיסרים מאד מאד

• הוסף לסימניות
זה באמת נשמע סימפטומים של ריפלוקס.
אגב, יש ריפלוקס ללא פליטות, הוא פנימי ולכן הרבה יותר צורב לתינוק.
אם תרצי עוד פרטים, פני אלי באישי, לאחותי יש דוקטורט בנושא מ-2 ילדים.
העיקר שנה טובה ורגועה עם מלא נחת

• הוסף לסימניות
אצלינו במשפחה היה תינוק שצרך בלי הפסקה .הלשון שלו היתה קשורה מקדימה והחיבור נקרע מרוב צרחות. רופא מומחה שבדק אותו אבחן פיסורה שהכאיבה לו מאד וגרמה לו גם עצירות. הרופאה הכירוגית שנשלח אליה אמרה בצחוק שאל הרופא הזה מגיעים רק ילדים עם פיסורה כי רוב המקרים שמגיעים אליה עוברים דרכו...פשוט הרבה רופאים לא מודעים לבעיה הזו שקימת אצל הרבה תינוקות. ומהרגע שמטפלים בזה נהיה שקט.
כשנולדה לי תינוקת והיתה באי שקט ביקשתי מרופא הילדים לבדוק את הנושא הזה בתחילה הוא צחק עלי אבל בשבילי הוא הסכים לנסות. תוך שניות הוא מצא את הבעיה.
מקוה שהשקט ישוב לביתך במהרה.

• הוסף לסימניות
מכירה כמה ילדים מתוקים שצרחו בלי הפסקה מגיל 6 שבועות בערך.

היה להם ריפלוקס, זה מה שהרופא גילה.
מה שהאמא גילתה לאחר מכן - זו רגישות של הילד המסכן למשהו מסוים שהיא אכלה. אצל אחת זה היה חלב, אצל השניה חלב וסויה, ואצל אחרת ביצים.
איך שזכור לי, בחלבון חלב פרה זה גם נבדק והוכח מחקרית שהוא עובר לחלב האם ומציק נוראות לילדים אלרגיים או בעלי רגישות.

שווה בדיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה