עזרה תינוקת צורחת ללא הפסקה- עזרה בהשגת תרופה

• הוסף לסימניות
תנסי לשנות תזונה
הרבה פעמים זה עוזר מאוד!

• הוסף לסימניות
כבר כתבו לך
אבל אני כותבת שוב
בדקתם ריפלוקס?
הבן שלי בן חצי שנה גם היה צורח כל הזמן בעיקר אחרי אוכל אבל ממש כל הזמן כי הוא רצה לאכול כל הזמן וזה היה בגלל ריפלוקס ולא בגלל כאבי בטן
ומאז שעלינו על זה אני מקפידה להאכיל אותו כל 3 שלוש בערך (מינימום שעתיים וחצי בין הארוחות) וגם מקפידה להרים אותו אחרי כל ארוחה עד שמוציא גרפס. וגם משכיבה אותו על הגב עם מעט הגבהה
היום הוא כבר יותר רגוע ב"ה
יש גם תרופה שעוזרת לזה
הרופאים לא אוהבים לתת אותה כי היא יקרה להם
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כבר כתבו לך
אבל אני כותבת שוב
בדקתם ריפלוקס?
הבן שלי בן חצי שנה גם היה צורח כל הזמן בעיקר אחרי אוכל אבל ממש כל הזמן כי הוא רצה לאכול כל הזמן וזה היה בגלל ריפלוקס ולא בגלל כאבי בטן
ומאז שעלינו על זה אני מקפידה להאכיל אותו כל 3 שלוש בערך (מינימום שעתיים וחצי בין הארוחות) וגם מקפידה להרים אותו אחרי כל ארוחה עד שמוציא גרפס. וגם משכיבה אותו על הגב עם מעט הגבהה
היום הוא כבר יותר רגוע ב"ה
יש גם תרופה שעוזרת לזה
הרופאים לא אוהבים לתת אותה כי היא יקרה להם
בהצלחה
איך בודקים את זה ?
היינו אצל רופא ילדים ולא מצא כלום. אצל אוסטאפת וטען שהוא סידר את העניינים (האוסטאפת הכי מומלץ בפרוג) ומשום מה התינוקת לא מתרשמת מכך בכלל !!!!

• הוסף לסימניות
תבדקי גם את הציפורניים ברגל עם הכל כשורה לפעמים יש ציפורניים מתקפלות והם צורחים כשסמים להם ביביגרו.

• הוסף לסימניות
איך בודקים ?
הבת שלי כרגע בת חצי שנה.
מהלידה צרחה בדיוק כמו שאת כותבת 24 ש', אין יום ואין לילה, וכמעט לא עלתה במשקל
ובגלל רגישות לחלבי אצל הגדולה יותר לא נתתי לה שום תוספת חוץ מהנקה.
אמרו לי כאבי בטן, ריפלוקס, אוסתאופט
נסיתי כמעט הכל.....

הלכתי להיימליך, הוריד לי את החלבי, וה"ה תוך 3 ימים ראיתי שיפור
(היא עדיין המשיכה לבכות כמעט כל היום, אבל לא ברמה שלפני זה, בגלל דלקת באזניים וזה דבר שרוב הרופאים לא בודקים בגיל כזה קטן, אחרי שעליתי על זה ב"ה, עם טיפול של שבוע קבלתי תינוקת חדשה)

סליחה שיצא קצת ארוך, אבל הנסיון והמעבר ....

• הוסף לסימניות
זה שבשבת היא גם בוכה למרות שלא נגעתי בחלבי זה לא אומר שאין קשר לחלבי ?

• הוסף לסימניות
איך בודקים את זה ?
היינו אצל רופא ילדים ולא מצא כלום. אצל אוסטאפת וטען שהוא סידר את העניינים (האוסטאפת הכי מומלץ בפרוג) ומשום מה התינוקת לא מתרשמת מכך בכלל !!!!
אני ניסיתי להוריד חלבי לשבוע שלם ולא עזר

מה שאני יודעת- פשוט להביא את התרופה ואז רואים אם זה עוזר
קוראים לה אומפרזול והרופאים לא נותנים אותה כ"כ מהר כי היא יקרה להם

• הוסף לסימניות
זה שבשבת היא גם בוכה למרות שלא נגעתי בחלבי זה לא אומר שאין קשר לחלבי ?
הייתי ממליצה לך ללכת להיימליך, במקום לנסות לבד כל שבוע משהו אחר
לי הוא הוריד עוד משהו, שזה נדיר להוריד (אפילו אם חשבתי על חלבי, על זה לא הייתי חוושבת לעולם....)

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי להוריד חלבי לשבוע שלם ולא עזר

מה שאני יודעת- פשוט להביא את התרופה ואז רואים אם זה עוזר
קוראים לה אומפרזול והרופאים לא נותנים אותה כ"כ מהר כי היא יקרה להם
מאיזה רופא כן אפשר להשיג אותה ?

• הוסף לסימניות
אני באותה סירה...אצל היימליך היינו ו-אין רגישות למזון,כבר כמה ימים שהתינוקת מקבלת אומפרזול ועדיין צורחת...
תעדכני אם מצאת פיתרון.

• הוסף לסימניות
עדיין צורחת...
היא עדיין המשיכה לבכות כמעט כל היום, אבל לא ברמה שלפני זה, בגלל דלקת באזניים וזה דבר שרוב הרופאים לא בודקים בגיל כזה קטן, אחרי שעליתי על זה ב"ה, עם טיפול של שבוע קבלתי תינוקת חדשה
שווה בדיקה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה