עזרה תינוקת צורחת ללא הפסקה- עזרה בהשגת תרופה

• הוסף לסימניות
גרפווטר לא עוזר?
אני הבנתי מהרוקח שנותנים את זה במקום SIMICOL

בניגוד לסימיקול שהוא תכשיר רפואי מאושר מגיל 0 (תרופה לכל דבר)
גרפווטר הינו תכשיר טבעי המכיל תמציות צמחים למיניהם ובמשרד הבריאות מזהירים מפני השימוש בחלקם מחוסר ידיעה לגבי השפעות בעתיד.

לא יודעת על מחסור בסימיקול. אני השגתי בלי בעיה בבית מרקחת.

• הוסף לסימניות
לא מאמינה שזה כאבי בטן במשך ימים שלמים..
אם שללו את כל הדברים הפיזיים אז יש לי כמה שאלות אולי אוכל לעזור-
היא ישנה? לא ישנה בכלל? נרדמת ומתעוררת?
זה התחיל מיד אחרי הלידה? או לאחר זמן? היא אוכלת כרגיל?

• הוסף לסימניות
לא מאמינה שזה כאבי בטן במשך ימים שלמים..
אם שללו את כל הדברים הפיזיים אז יש לי כמה שאלות אולי אוכל לעזור-
היא ישנה? לא ישנה בכלל? נרדמת ומתעוררת?
זה התחיל מיד אחרי הלידה? או לאחר זמן? היא אוכלת כרגיל?
ישנה ומתעוררת תוך זמן קצר יחסית. התחיל מיד אחרי הלידה. אוכלת די כרגיל ועולה יחסי יפה במשל. אבל צורחת ללא הרף.

• הוסף לסימניות
אצלינו המליך הציל את המצב אחרי שסבלנו 9 חודשים כמעט השתגענו....
היה רגיש לסויה ולחלבי. כשבטעות אכלתי פיצה למשל היה סבל של כיומיים.
היו שרגישים למים מסוימים, שווה כל שקל זה גם לא יקר מידי.
הרבה נחת ובקלות.

• הוסף לסימניות
ישנה ומתעוררת תוך זמן קצר יחסית. התחיל מיד אחרי הלידה. אוכלת די כרגיל ועולה יחסי יפה במשל. אבל צורחת ללא הרף.
יש עכשיו וירוס ויראלי מאוד קשה של כאבי בטן
הבת שלי בת 4 חודשים גם עם זה
היא צורחת את נשמתה
אני פשוט לא מכירה אותה
היא כל הזמן בוכה
ממש רחמנות
יכול להיות שזה תפס אותה

• הוסף לסימניות
יש עכשיו וירוס ויראלי מאוד קשה של כאבי בטן
הבת שלי בת 4 חודשים גם עם זה
היא צורחת את נשמתה
אני פשוט לא מכירה אותה
היא כל הזמן בוכה
ממש רחמנות
יכול להיות שזה תפס אותה
7 שבועות יכול להיות שתפס ?????

• הוסף לסימניות
@חברהמנית מה עם היימליך??? (אין לי אחוזים, רק זה מזכיר לי מה שאני עברתי....:cry::cry:, ואני לא יכולה לראות שעוד מישהי סובלת...)

תכלס אחרי כל האשכול המחמם את הלב מי יודע היכן ניתן להשיג
טיפות סימיקול ???
לא רוצה לנפץ ציפיות, אבל אצלינו בכלל לא עזר כלום!!!!
זה רק הגיל הקשה שעובר, וזהו!! כל השאר שטויות של רופאים ומטפלים שרוצים לעשות עליך כסף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה