ענק שבענקים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
תינוקת בת 10 חודשים ,
תמיד היתה עם מוצץ -פשוט הפסיקה ,לא מסכימה להכניס לפה .
יש פתרון ?????
תמיד היתה עם מוצץ -פשוט הפסיקה ,לא מסכימה להכניס לפה .
יש פתרון ?????
לא .........פה וגפיים?
פטריה בפה?
החלפת מוצץ?
שזה יתבטא בעוד דבריםיכול להיות שהיא החליטה שהיא כבר גדולה?![]()
ביום אחד? ברגע אחד?
נשמע מוזר....
כדאי לבדוק למה.... [מתי ואיך זה קרה...]
ותחזור לקחת מוצץ?הגיוני שיוצאות לה שיניים (מנסיון)
אצלי לאותחזור לקחת מוצץ?
אין לי שום דבר שמרגיע אותה.............
לי כן קרה וחזרה לקחתותחזור לקחת מוצץ?
אין לי שום דבר שמרגיע אותה.............
לא משמח אותי ...תשמחי שהיא גמלה את עצמה...
אם זה נראה שהיא סובלת או שלא טוב לה - צריך לבדוק מה לא טוב לה
אצלי רב הילדים לפני גיל שנה זרקו לבד את המוצץ
ה-2 שלא לא נגמלו עד גיל די מאוחר...
תשמחי שהיא גמלה את עצמה...
אם זה נראה שהיא סובלת או שלא טוב לה - צריך לבדוק מה לא טוב לה
אצלי רב הילדים לפני גיל שנה זרקו לבד את המוצץ
ה-2 שלא לא נגמלו עד גיל די מאוחר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים