דרוש מידע תינוק בן חודש עם מלא פצעים בפנים מה לעשות?

• הוסף לסימניות
התחיל לפני שבועיים בערך,
כל הפרצוף שלו מכוסה פצעונים אדמומיים
מה צריכה לעשות?

אשמח לעזרה תודה!

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן חודש אותו דבר בדיוק..........
נראה רע אבל הבנתי שזה קשור להנקה.

• הוסף לסימניות
עובר מהר. לא לדאוג

• הוסף לסימניות
שווה לגשת לרופאת ילדים ועדיף רופאת עור. מנסיון.
עוד המלצה שנתנו לי לרחוץ את התינוק בשמן אמול.

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש מה לדאוג ,זה קורה להרבה תינוקות.
ברור שרצוי לקבוע תור לרופא משפחה/עור.
מה שלי אמרו זה למרוח קרם פנים של תינוקות (קצת עוזר) אמור לעבור לבד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קרם פנים לתינוקות גם עוזר..
אצלי לכל התינוקות בגיל הזה זה היה. נורמלי ביותר

• הוסף לסימניות
קוראים לזה "פדיון הבן פימפלס" (פצעוני פדיון הבן)
עריכה - לא ראיתי שכבר כתבו קודם, סליחה - - - -

• הוסף לסימניות
זה בטח ילד ראשון אצלך כי האמהות הצעירות נבהלות נורא כי זה באמת נראה לא טוב.
אל דאגה יחלוף כלא היה...
זה נקרא שזה מההורמונים של ההנקה .(מענין לדעת אם תינוקות שלא יונקים גם סובלים מזה, נראה לי שלא)

• הוסף לסימניות
אם ממשיך
- כדאי ללכת על הכיוון של 'אטופיק' לתינוקות (יש כאן מלא חומר על זה)
ובמקום לבזבז שנים(!) של בדיקות וניסיונות וסבל עצום עצום של התינוק
פשוט לנסות שבועיים שלוש של הימנעות של האמא מחלבי ולראות את התוצאות, במקביל לעשות אמבטיות עם שמן אמול (במקום סבון) ולמרוח קרם טיפולי (כל רופא יכול לתת המלצות טובות, אם לא עובד הקרם שאמר לנסות את השני ברשימה שממליץ.. לא זוכר שמות כרגע, כתבתי על זה בשרשור שעסק באטופיק לילדים)
ואל דאגה - זה יכול ליגמר לגמרי תוך שנה. בטיפול הנ"ל

• הוסף לסימניות
תפסיקי מוצרי חלב לחלוטין וזה יפסק תוך כמה ימים.
חלב, גבינה לבנה, יוגורט, לבן וכד׳
(עם אחוזי שומן גבוהים לא מזיק כמו גבנ״צ)

• הוסף לסימניות
אני לא אוכלת כמעט חלבי... טיפה גבינה בבוקר לא יותר
יש לו פצעים גם בעורף וטיפה בגב למעלה

תכלס לפנות לרופא עור או לנסות שמן אמול קודם?

• הוסף לסימניות
אקנה של תינוקות הוא פתולוגיה נפוצה של העור שעלולה להופיע במהלך 3 החודשים הראשונים של החיים. אקנה של תינוקות קשור בדרך כלל להורמונים שהתינוק סופג מאימו. כ-20% מהילודים הבריאים עלולים לפתח פצעונים מוגלתיים שטחיים. הם יכולים להופיע בצורה של פצעונים אדומים על הפנים, במיוחד על הלחיים, המצח, הסנטר ולעתים אפילו על הגב.

• הוסף לסימניות
אני לא אוכלת כמעט חלבי... טיפה גבינה בבוקר לא יותר
יש לו פצעים גם בעורף וטיפה בגב למעלה

תכלס לפנות לרופא עור או לנסות שמן אמול קודם?
חבל על האנרגיה לא לאכול חלבי... אחיין שלי בדיוק עכשיו בגיל הזה ואחותי ניסתה גם להימנע ולא עזר כמובן. זה פצעים הורמונליים ואין מה לעשות איתם. אמבטיה בשמן אמול באמת מאד עוזרת, וחוצמזה רק תפילות וסבלנות.... זה עובר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה