עזרה תינוק בן שנה ועשר חודשים לא מוכן לישון

• הוסף לסימניות
ישן בצהריים אולי 5 דקות, ומאז לא מוכן ללכת לישון בוכה במיטה רק שיוציאו אותו, וגם לאכול לא רצה לאכול היום כמעט כלום.
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
אולי כואב לו משהו.
כמו: אוזניים, גרון וכו'.
אולי מצונן...

• הוסף לסימניות
גם בגיל הזה יכול לבקוע שן או כאב שיניים

• הוסף לסימניות
הייתי נותנת אקמול או ניורופן. סיכוי גדול שלא מרגיש טוב.

• הוסף לסימניות
הבן שלי גם בן שנה ועשרה חודשים וגם הוא כל לילה צורח מהלול אז מה שאני עושה שאני יושבת במיטה ליד או אפילו שוכבת כאילו גם אני הולכת לישון לפעמים זה עוזר כי אין לו ברירה כל הבית חשוך
ולפעמים לא עוזר
אז שלא עוזר אני שמה אותו במיטה שלי ואחרי כמה דקות הוא נרדם כי הוא גמורררר
לפעמים אני עושה לו מסז' בפנים ליד העינים זה עוזר לעינים להסגר מהר חחחחחח
ואז מעבירה אותו ללול שלו והוא ישן עד הבוקר וקם שמח!!
ב"ה
ההמלצה שלי לא להיות קשובים תמיד לילד אלא אליך למה שבאמת טוב לילד (לא טוב שהוא ירדם במיטות אחרות ולעביר או שאין כח להשאיר ומה שקורה שהם מתרגלים לזה בסוף ורוצים רק מיטה של אבא או אמא)
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה