קורונה תינוק בן שנה עם חום ושלשולים

• הוסף לסימניות
מה ההנחיות?
האם צריך בידוד עד שיעבור?
אם אני מטפלת בו אני לא יכולה ללכת לעבודה?

האם יש לחשוש לקורונה?

תודה

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה!
יש וירוס שמסתובב בתקופה האחרונה(בחודש האחרון) עם תסמינים כאלה
(ואחרי ירידת החום, פריחה)
הוא אמור להיות בבידוד
בד"כ תינוק בן שנה הרופאים לא ישלחו בכלל לבדיקת קורונה,
אז הבידוד שלו בתוקף עד שיורד החום(ונעלמת הפריחה, אם תבוא) ו48 שעות אח"כ
את לא אמורה להיות בבידוד, במיוחד שהגיוני מאוד שזו מחלת ילדים פשוטה
הכרתי בשבועות האחרונים די הרבה עם התיאור הזה, חלקם נבדקו ויצאו שליליים, וחלקם לא נבדקו כי הם קטנים מדי

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה!
הוא אמור להיות בבידוד
בד"כ תינוק בן שנה הרופאים לא ישלחו בכלל לבדיקת קורונה,
אז הבידוד שלו בתוקף עד שיורד החום(ונעלמת הפריחה, אם תבוא) ו48 שעות אח"כ
את לא אמורה להיות בבידוד, במיוחד שהגיוני מאוד שזו מחלת ילדים פשוטה
הכרתי בשבועות האחרונים די הרבה עם התיאור הזה, חלקם נבדקו ויצאו שליליים, וחלקם לא נבדקו כי הם קטנים מדי
מה ההנחיות במצב כזה?
להשאיר רק את התינוק בבידוד? וכל שאר בני הבית יכולים לצאת?

• הוסף לסימניות
הבן שלי היה עם הווירוס הזה.
דברתי עם הרופאה בטלפון היא אמרה שלדעתה זה לא קורונה אם לא היה בסביבת חולה מאומת.
היא גם אמרה שאין בעיה חוקית שאני יצא לעבוד.
הגעתי גם למיון בהמשך בעיקבות הפריחה המזעזעת שהיתה לו- וגם שם שום רופא לא נבהל או נלחץ ולא שלחו אותו אפילו לבדיקה. הרופא במיון אמר שיש כל כך הרבה מחלות ילדים עם חום ושלשול שקשה לו להאמין שזה קורונה.
אם כל זה אני באישי נזהרתי שלא יפגש עם מבוגרים. אבל במסגרת המשפחה הצעירה לא דאגתי.
רפואה שלימה ובשורות טובות!

• הוסף לסימניות
הבן שלי היה עם הווירוס הזה.
דברתי עם הרופאה בטלפון היא אמרה שלדעתה זה לא קורונה אם לא היה בסביבת חולה מאומת.
היא גם אמרה שאין בעיה חוקית שאני יצא לעבוד.
הגעתי גם למיון בהמשך בעיקבות הפריחה המזעזעת שהיתה לו- וגם שם שום רופא לא נבהל או נלחץ ולא שלחו אותו אפילו לבדיקה. הרופא במיון אמר שיש כל כך הרבה מחלות ילדים עם חום ושלשול שקשה לו להאמין שזה קורונה.
אם כל זה אני באישי נזהרתי שלא יפגש עם מבוגרים. אבל במסגרת המשפחה הצעירה לא דאגתי.
רפואה שלימה ובשורות טובות!

ואם אני חוששת לקורונה ורוצה להיות בטוחה ולבדוק אז בגלל הבידהק צריכים להשאר בבידוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה