התייעצות תינוק בן שנתיים משלשל מעל חודש. מה יכול להיות??

התינוק שלי בן שנתיים כבר מעל לחודש משלשל כל הזמן. ברמה שאין יציאה תקינה אפילו אחת.
כמובן שהיינו אצל רופא ילדים כבר כמה פעמים. בדיקת צואה-תקינה. בדיקות דם-מעולות. בדיקת צליאק ורגישויות-שללו הכל.
הילד מתנהג כרגיל ואוכל כרגיל.
הורדתי מטרנה ועברנו לחלב דל לקטוז פעם אחת בלילה.

מה יכול להיות? המטפלת במעון הודיעה לי שממחר היא לא מקבלת אותו. תכלס, מבינה אותה...

זה הגיוני שלשולים ללא הפסקה והכל תקיןהנכד שלי שיל

התינוק שלי בן שנתיים כבר מעל לחודש משלשל כל הזמן. ברמה שאין יציאה תקינה אפילו אחת.
כמובן שהיינו אצל רופא ילדים כבר כמה פעמים. בדיקת צואה-תקינה. בדיקות דם-מעולות. בדיקת צליאק ורגישויות-שללו הכל.

מה יכול להיות? המטפלת במעון הודיעה לי שממחר היא לא מקבלת אותו. תכלס, מבינה אותה...

זה הגיוני שלשולים ללא הפסקה והכל תקין?
הי. הנכד שלי שלשל והקיא במשך חודשיים. והבטן שלו התנפחה. אחרי חודשיים מייסרים לקחנו אותו לדר היימליך. הוא אמר להוריד מהתפריט פירות לחלוטין ותוך יום יומיים התחלנו לראות את השינוי עד שלגמרי עבר לו.

הי. הנכד שלי שלשל והקיא במשך חודשיים. והבטן שלו התנפחה. אחרי חודשיים מייסרים לקחנו אותו לדר היימליך. הוא אמר להוריד מהתפריט פירות לחלוטין ותוך יום יומיים התחלנו לראות את השינוי עד שלגמרי עבר לו.
וואו

הגיוני שזה מדבק?
הגדול שלי(בן 8) כבר כמעט שבוע עם כאבי בטן חזקים בגלים, בעיקר בלילה ובבוקר כשהוא קם מהשינה שלא עוברים-
הבוקר התחיל לשלשל גם כן.
אני מחטאת כל משטח וכל דבר ונזהרת מאד.
הרופא טוען שלא לעשות עדיין בדיקת צואה

t
הגיוני שזה מדבק?
הגדול שלי(בן 8) כבר כמעט שבוע עם כאבי בטן חזקים בגלים, בעיקר בלילה ובבוקר כשהוא קם מהשינה שלא עוברים-
הבוקר התחיל לשלשל גם כן.
אני מחטאת כל משטח וכל דבר ונזהרת מאד.
הרופא טוען שלא לעשות עדיין בדיקת צואה
אם זה כמעט שבוע הגיוני מאוד שזה ווירוס וזה אכן מדבק.
ווירוס/וויראלי זה בדרך כלל שבוע עד עשרה ימים. אם עדיין לא יעבור לו אחרי עשרה ימים ייתנו לך הפניה לבדיקת צואה.

יש לו שיניים שלא גדלו?
לבן שלי כל שן זה סדרת שלשוליים עד שהשן יוצאת בלי כאבים וחום נוספים...

תנו לילד מיץ רימונים!!
זה מה שהרופא ילדים שלי המליץ לי, ואחרי חודשיים של שלשולים זה הפסיק באותו יום!!!
תקני מיץ רימונים טבעי בסופר (ללא תוספות) תני לו במנות של חצי כוס חד פעמית, פעמיים ביום, ותוך יומיים בעז"ה לא יצטרך יותר

ולא נראה לי הגיוני שהמטפלת הודיעה שהיא לא מקבלת אותו, אחרי שיש לו בדיקת צואה תקינה. כי זה לא מדבק. האם זה נעים לה? אולי לא, אבל הכלל הוא שצריך אישור רפואי, ואת זה את יכולה לקבל בקלות אם הבדיקת צואה תקינה, אז היא לא יכולה להחליט מה שבא לה...

בשורות טובות!!

גם הבת שלי התלוננה בערך שבוע על כאבי בטן, והיום התחילו שלשולים.

בלת"ק
ניסיתם ללכת להיימליך בירושלים?

בלת"ק
ניסיתם ללכת להיימליך בירושלים?

תודה רבה לכולם על העזרה, ההשתתפות והיעוץ!!!
עשיתי לתינוק בדיקת צואה נוספת והפעם יצא חיידק+טפיל.
נתחיל אנטיביוטיקה ונקווה שזה יסיים את הסאגה המתמשכת הזאת.
יישמתי הרבה מהעצות שקיבלתי כאן-פרוביוטיקה של ביוגאיה, להריד חלבי, להמעיט גלוטן ולדעתי באמת יש שיפור. קטן(עדיין קם כולו מרוח..)אבל יש משהו.
תודה ענקית לכולם!!
כבר מצאו את הבעיה.

• תודה
Reactions: ST!
אם יש שלשולים מעל יומיים חובה ללכת לרופא
וירוס או קלקול קיבה לא אמור להימשך יותר מזה
בנוסף פרוביוטיקה עובד פצצה על שלשולים, נתתי לילדים שלי אחרי שלשול אחד עובר לגמרי

בלת"ק.
לפעמים יש וירוס של יומיים ועד שנזכרים ללכת לרופא אחרי שבוע כבר אין זכר בבדיקות - אבל המעיים לא חוזרות לעצמם.
לאחר שנשללו וירוסים, חידקים, תרביות רוטה וכד'. והופסק לקטוז ולא עזר - ישנם שני מוצרים שעוזרים למערכת לחזור לעצמה - טסקטן והפי טמי - פעמיים נזקקנו והומלץ ע"י רופאים מאוד לא היסטריים ומאוד אלטרנטיביים.
ניסינו וראינו ישועות.

ואו, אני עוברת עם הבת שלי בדיוק מה שמתואר כאן,
השאלה היא אם אני מורידה גלוטן, מה אפשר לתת לה לאכול שישביע אותה???
את מורידה גלוטן בגלל השלשולים?
כדאי לעשות קודם בדיקת צליאק ולא סתם להוריד את הגלוטן

אני שמעתי על מישהי שגם היה ככה הלכה לרפלקסולוגית ותוך טיפול אחד הכל הסתדר

בהחלט כן! היום יש המון רגישים לגלוטן
ותמיד יש פעם ראשונה במשפחה...
ז’’א, ממש לא מחייב שזה זה, אבל בדיקה הייתי עושה.
שלשולים מעל חודש זו סיבה לבדוק את הנושא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה