דרוש מידע תינוק בן 11 חודשים...

• הוסף לסימניות
עד גיל שנה הוא לא עשה כלום- אפילו לא התקדם על הגחון.... רק התהפך וישב - כשמושיבים אותו
אין לי מושג באמת מה ההבדל בין אוסטופט לכירופרקט הלכתי אחרי אבחנה של פיזיותרפיסטית שאמרה שהכל תקין- והבעיה היא רק בחוליות תפוסות, (לעומת אחרת שטענה שיש לו גם טונוס נמוך, גמישות יתר)
חושבת שזה מליץ כירופרקט
עדיף זה או אוסטואפת?

• הוסף לסימניות
ועד גיל שנה לא עשה כלום?
מה ההבדל בין אוסתאופט לכירופרקט ?
כירופרקט מטפל בבעיות של עצמות ומפרקים כמו תזוזות
ואוסטאופת מטפל ברקמות של שריר כמו שרירים תפוסים וכדו'
לחיזוק שרירים, אחרי שהתזונה תקינה,
הפתרון היחידי הוא אימון של השרירים וכל העניים הוא איך גורמים לילד לפעול, בשיטת מדק גורמים לילד להפעיל את השרירים ולהשתמש בהם והתוצאות מהירות,
אשמח לעזור באישי,

• הוסף לסימניות
כירופרקט מטפל בבעיות של עצמות ומפרקים כמו תזוזות
ואוסטאופת מטפל ברקמות של שריר כמו שרירים תפוסים וכדו'
לחיזוק שרירים, אחרי שהתזונה תקינה,
הפתרון היחידי הוא אימון של השרירים וכל העניים הוא איך גורמים לילד לפעול, בשיטת מדק גורמים לילד להפעיל את השרירים ולהשתמש בהם והתוצאות מהירות,
אשמח לעזור באישי,
לא כ''כ הבנתי
אז מה בתכלס מומלץ אוסתאופט או כירופרקט?

• הוסף לסימניות
לתינוקת בת 10 חודשים
עם טונוס קצת נמוך שהייתה הרבה על הגב
בתקופה האחרונה לא מוותרים לה בכלל

• הוסף לסימניות
אני ממליץ לך לפנות לאשתי, היא בהחלט יכולה ותשמח לעזור לך, לפעמים אפשר בקצרה דרך הטלפון ובכל מקרה היא מעודדת כמה שיותר לבצע תרגילים בבית ולחסוך זמן וכסף, תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית ואתן לך את המספר שלה.
(בכל מקרה עד כמה שאני מבין אם צריך אחד מביניהם אז זה את האוסטאופת אבל חבל ללכת סתם לפני שברור יותר מה הגורם)

• הוסף לסימניות
אני ממליץ לך לפנות לאשתי, היא בהחלט יכולה ותשמח לעזור לך, לפעמים אפשר בקצרה דרך הטלפון ובכל מקרה היא מעודדת לבצע תרגילים מסוימים בבית, תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית ואתן לך את המספר שלה.
(בכל מקרה עד כמה שאני מבין אם צריך אחד מביניהם אז זה את האוסטאופת אבל חבל ללכת סתם לפני שברור יותר מה הגורם)
אשתך פיזותרפיסטית?

• הוסף לסימניות
מוסמכת מכון וינגייט ל"ספורט טיפולי" ובעלת ניסיון בזה ובשיטת מדק,
היא לא פיזיוטרפיסטית.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, כמה זמן היא על הבטן בכל יום?
במה לא מוותרים לה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה