תינוק בן 5 חודשים שלא רוצה לשתות עם בקבוק וגם מוצץ

• הוסף לסימניות
גם אחותי מתמודדת עם אותו דבר,
זאת לא בעיה זה אתגר לתווך היחסית ארוך,
ילד שלא מתחבר לבקבוק- זה מאתגר ביציאות וזמנים שרוצים להביא מטרנה,
וילד שלא מוצץ מוצץ זה מאתגר שאין כל כך איך להרגיע כשיש מוצץ פשוט שמים לו והוא נרגע,
מה שאפשר זה לנסות לקנות כל מיני סוגי מוצצים כמה צורות וכמה גדלים,

• הוסף לסימניות
וואי אני עברתי את זה עכשיו 4 חודשים אתמול ישתב"ש הוא קלט שאפשר לסגור תפה ולמצוץ וניסיתי את כל סוגי הבקבוקים, מוצץ הוא לוקח סוג מסוים מאז שנולד.
אבל שאלה- למה תינוק בן 5 ח' חייב לשתות? אם הוא יונק אז בלי לחץ.
אצלי הוא התחיל לקחת בקבוק כשקניתי מטרנה, לפני כן הייתי מחממת לו חלב שאוב והוא לא אהב.
גם במטרנה זה היה תהליך, היו ימים שנתתי לו במזרק והוא ממש אהב.
שלי עכשיו בן 7 ח'.

• הוסף לסימניות
ממש לא בעיה.
יש ילדים שגדלים בלי מוצץ בכלל (כמוני למשל) וגם אחד הבנים שלי.
זה אכן קשה מאוד כי אין דרך להרגיע אותם.
ובקשר לבקבוק, יתכן שישתה ישר מכוס עם קש כשיגדל (הילדים שלי למדו לשתות בגיל 7 חודשים עם קש)
ויעבור לאכול מוצק ישר עם כפית.
(אפשר גם להכין דייסה סמיכה ולהאכיל עם כפית - בהמשך)

• הוסף לסימניות
סיוט נוראי איך אפשר לצאת ככה מהבית ולהשאיר אצל מטפלת?
זה אמא כבולה
זה הרבה ענין של הרגל
ועדיף להרגיל מיד אחרי הלידה פעם ביןם בקבוק
מוצץ לא נורא רק קצת מעצבן
משתלם להמשיך לנסות לפעמים מתרגלים
וגם לבדוק שאין לו לשון קשורה או משהו שמפריע לו
אם הוא יונק רגיל בדרך כלל זה טוב

• הוסף לסימניות
בעיקרון לא בעיה.
לפעמים קשה עם זה להורים, לפעמים לא.
הרבה פעמים קורה בתינוקות שנולדו בחודש מוקדם.
יש בעיות רפואיות ל"ע שאי מציצה זה אחד מתסמיניהם.
אני כותב את זה כי לא הצלחתי להבין אם אתה חושש ממשהו.
שלא נדע!!!

• הוסף לסימניות
זה ילד שהולך למטפלת?
מנסיון הם אלופות בלהרגיל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה