בריאות תינוק בן 8 חודשים עם עצירות

• הוסף לסימניות
הוא אוכל סימילאק ועד כה לא הייתה לו בעיה עם זה, יש לו יציאות קשות והוא ממש כאוב! הוא עושה כמה פעמים ביום אבל ממש אבנים, מה עושים?

• הוסף לסימניות
הוא אוכל סימילאק ועד כה לא הייתה לו בעיה עם זה, יש לו יציאות קשות והוא ממש כאוב! הוא עושה כמה פעמים ביום אבל ממש אבנים, מה עושים?
מוכר כל כך! :(
תשימי שזיפים יבשים בתוך מים רותחים איזה רבע שעה ותתני לו לשתות בבקבוק את המים
הכי טוב אם הוא יוכל גם לאכול את השזיפים עצמם - זה הכי אפקטיבי.

את תראי את ההשפעה אחרי שיצליח לשחרר את מה שכבר תקוע.

אני מגיל 6 חודשים הוספתי לכל מנה של פרות מבושלים וטחונים שזיפים יבשים מבושלים והעצירות נעלמה.

יכול להיות שמותר לתת נורמולקס, אני לא זוכרת אם זה רק מגיל שנה.

• הוסף לסימניות
מה שאמרה לי רופאת משפחה במקרה דומה:
להשרות שזיפים מיובשים במים רותחים ל5 דקות
לטחון ולתת בכפית.

מועיל פלאים.

עוד משהו ששמעתי לת כמות נכבדת של עגבניות

• הוסף לסימניות
א. להימנע לחלוטין מבננה, תפוח ואורז.
ב. מיץ תפוזים מאוד עוזר, על שזיפים כבר כתבו.
ואם זה כבר תקופה ארוכה אז נורמלקס ולרדת בהדרגה.

• הוסף לסימניות
מוכר כל כך! :(
תשימי שזיפים יבשים בתוך מים רותחים איזה רבע שעה ותתני לו לשתות בבקבוק את המים
הכי טוב אם הוא יוכל גם לאכול את השזיפים עצמם - זה הכי אפקטיבי.

את תראי את ההשפעה אחרי שיצליח לשחרר את מה שכבר תקוע.

אני מגיל 6 חודשים הוספתי לכל מנה של פרות מבושלים וטחונים שזיפים יבשים מבושלים והעצירות נעלמה.

יכול להיות שמותר לתת נורמולקס, אני לא זוכרת אם זה רק מגיל שנה.
תודה רבה על ההצעות המועילות! אני נזכרת שהיה לי תקופה שבו סבלתי גם אני מעצירות, וראיתי על עצמי ששזיפים עשו לי כאבי בטן והרגשה ממש לא טובה, אז צריך לקחת בחשבון לא דווקא על השזיפים אלא על כל דבר שהוא לראות האם הילד מתחיל להיות לא רגוע מאז התרופה כי מצד אחד אנחנו כהורים יכולים לראות וואו מוצר מדהים עושה פלאים אבל מצד שני הילד סובל מכאבי בטן וגזים וכו שההורים לא תמיד מזהים את זה...
לי בסופו של דבר עזר הנורמלקס יותר מהכל
תודה רבה על העזרה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה