עזרה תינוק ומזגן... אז איפה התינוק שלכם ישן בלילה?

• הוסף לסימניות
אני גם לא מסתדרת עם זה
תינוקת בת 4 חודשים, מזגן על 25 ,
והיא מצוננת מזה

• הוסף לסימניות
כשהיו לי קטנטנים בקיץ הייתי ישנה עם מאוורר במקום מזגן,
כשלא היתה ברירה, הייתי מוציאה מעבר לדלת אבל סמוך לחדר, או שמה בפינה אליה המזגן לא מגיע באופן ישיר ומכסה בשמיכת צמר

• הוסף לסימניות
תינוקות סובלים מחום כמעט כמו אנשים מבוגרים... (ולעניות דעתי יותר מאשר הם סובלים מקור) אני שמתי 25 24 מעלות עם שמיכת צמר ולא קרא כלום חוץ מקצת נזלת לפעמים
ילדים סובלים מחום כמו מבוגרים...הם עשויים מאותו חומר ;)
לקח לי זמן לקלוט בתחילת החום... למה לא נרדמים מיד ומאז קודם מזגן ואח"כ למיטות וב"ה הרבה יותר קל להם להרדם..

• הוסף לסימניות
יש ילדים כאלו ויש כאלו.
אצל התאומים שלי למשל האחד הצטנן במהירות והתאומה שלו לא.
אז כבר בגיל חצי שנה הוצאנו אותו מהחדר מה שגרם לזה שהוא הפסיק לקום בלילה לינוק. אז הפכנו לכמה ימים את הסדר וראינו שמי שישן בחוץ לא מתעורר בלילה לינוק.
אבל הבת היתה קמה רטובה מזיעה. אז החזרנו אותה למזגן עם מספר 25. ושמיכה עבה.
אני הוצאתי מהחדר יונקת בת שנתיים והיא ממשיכה לקום....

• הוסף לסימניות
הפתרון שלי - מאוורר תקרה
נעים וטוב בלילות הקיץ
ואני גרה בעיר יחסית חמה

אולי פעמיים בשנה הדלקתי מזגן בלילה

• הוסף לסימניות
בלילה מספיק גם 26.27 מעלות נעים,
אבל אולי רק המזגן שלי חזק כל כך שב25 הוא מקפיא את התינוקת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה