- הוסף לסימניות
להגדיל ולתלות על הקיר.אנשים, תשמרו את המסכנות לאיפה שהיא שייכת באמת.
להגדיל ולתלות על הקיר.אנשים, תשמרו את המסכנות לאיפה שהיא שייכת באמת.
מזל טובמנסיון של ה3 שבועות האחרונים:
רשימות רשימות, רשימות.
לי תמיד עוזר, ועוד יותר בתקופה הזו. מה צריך להביא לילדים כשאורזים, לתינוק בזמן השחרור, סטים של בגדים, תוכניות למכונת כביסה, רשימות קניית מזון בסיסיות. חוסך את הטלפונים המעצבנים והארוכים ונסיונות ההסברים.
וכמו שאמרו, להענות לכל בקשת עזרה בהתחלה. לפחות בשבוע הראשון-שני אנשים מציעים יותר
אהבתי!לזכור שיש פה מישהי שעברה הרבה מאוד בדרך ועוד תעבור, עד שהתינוק הזה הגיע
וכל החלק שלך מסתכם בכמה שבועות הבודדים הללו, שבו אתה נוטל חלק משישים
עם החשיבה הזו, הכל יהיה קל יותר ומתבקש יותר.
יישר כוח. הודעה שנותנת תקווה לאנושות.יש בזה משהו בריא שיעריך את מה שהרבעצען עושה כל השנה..
מגלים בעצמינו דברים שלא ידענו שיש לנו יכולת להתמודד איתם..
חשוב כדי להישאר שפויים..
מה שאפשר להכין במקפיא, וכמה סטים של בגדים להכין ביחד חולצה ומכנס כדי שלא יהיה בושות שלא תואם זה את זה...
לא להתבייש לבקש מהגננת טובה שלפני סוף הלימודים תעשה לילדה תסרוקת נורמלית..
זה לא שגעונות "שלה" אלא התמודדות שלנו!
רק להוסיף בהסתייגות - על שני ההורים להסתייג מהצורך לטפח את הילדים באותה צורה כמות ואיכות כמו בשגרה.שמעתי רעיון חמוד, למי שבעייתי אצלו הנושא של התאמת הבגדים לילדים....
לצלם כמה סטים של כל ילד: חולצה, מכנס גרביון תואם וכו'
עוזר מאד לבעלים שלא כ"כ מתמצאים ...
הן הבעל והן האשה,
צריכים להתחזק כל יום ולהבין שצריכים לרקוד משמחה,
על המתנה הנפלאה שהקב"ה נתן.
יש הרבה גברים שבוכים לזכות לילד.
מסכים עם כל מילה, ואגב גם בהיבט הכלכלי - אנשים אומרים 'פתאום נולד לי ילד, מאיפה יהיה לי כ"כ הרבה כסף' - - -
ולגופו של אשכול - אני ממליץ מאד:
פשוט לשבת עם עצמך / חבר / ספר ולהתבונן כמה גדולה המתנה האדירה ועצומה והנפלאה וכו' וכו' שנקראת 'ילד'! לא משנה אם בן או בת - זוהי מתנת חיינו עלי אדמות - וגם [ואולי בעיקר] אחריהם!
רבותי, כח ורצון הם תרי רעין דלא מתפרשין, פתאום הכל מתגמד מול המתנה הגדולה החדשה - שזה כלול במחיר שלה, ומול המתנות הוותיקות, נהיה כיף, שמח, יש מקום בלב לשמחה העיקרית!
נסה ותיווכח, מנסיון!
מומלץ קודם שהאשה תנוח ותתאושש ותשמור את הריקודים לתקופה מאוחרת...צריכים להתחזק כל יום ולהבין שצריכים לרקוד משמחה,
ריקודים משמחה מביאים מנוחה טובה יותר.מומלץ קודם שהאשה תנוח ותתאושש ותשמור את הריקודים לתקופה מאוחרת...
מאד מאד נכון.רק להוסיף בהסתייגות - על שני ההורים להסתייג מהצורך לטפח את הילדים באותה צורה כמות ואיכות כמו בשגרה.
להתיישב אצל האמא.
הכי פשוט![]()
סיפור מתוק ואמיתי!סתם נזכרת:
בוקר אחד לא מזמן דפקה לי בדלת ילדת השכנים ובקשה שאני יעשה לה קוקו
האמא ילדה כמובן...
הא, וגם שאלו אם יש כיפה להלוות לבן![]()
את זה כותבים [כותבות..] ב'חכמת נשים'...לא נעים להציע...
אבל מאוד עוזר לנשום עמוק
להשאיר את כל הילדים כולל התינוק(!) עם הבעל ,
(או שתרחמי עליו ותשאירי בייביסיטר...)
ולצאת להתאוורר בשופיג או סתם טיול באויר הצח...![]()
גאוני!לשלוח אותה לגן עם גומיה על היד בתקווה שהגננת תבין את הרמז...
נכון מאד, גם על דברים שהיא תגלה אחר כך ותשאל 'למה לא אמרת לי?'...לקנות המון ג'אנק פוד שאפשר לחמם במיקרוגל ולהכין...
ועצה טובה לבעל - גם אם אתה שוחה בים של כביסות, לכלוך בלאגן ועצבים - אל תשתף בזה את האשה. תגיד לה שהכל בסדר, הכל מבריק והיא יכולה להיות רגועה. הדבר האחרון שחסר לה הוא להיות לחוצה ועצבנית מדברים שאין ביכולתה לשנות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים