דרוש מידע תינוק ננשך מעכברוש בבני ברק ונזקק לטיפול רפואי!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יעקב וידר הוא עוד בן אדם ציני וחסר מעש שרוכב על הפופולאריות הנמוכה של נציגי העירייה
הם קנו את זה ביושר אבל זה לא אומר שהוא המוצלח שיפתור את העניינים בדיוק כמו שירחמיאל שניידר ז"ל לא אמור להיות בגלל זה ראש העיר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
היה ברור שזאת מטרת האשכול
מי המועמד שלכם לראשות העיר?
אני לא מביאה מועמדים
ואין לי שום קשר לוידר ואני בחרתי באבי רובשנשטיין כראש עיר
אך הייתי בטוחה שהוא ידאג גם לעכברים
והתאכזבתי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
לצערי דברים כאלו קורים כל יום
הבנות של חברה שלי (תאומות בגיל שנה וחצי) לא הרגישו טוב, חום מאד גבוה הקאות ופריחה
ובשיחה עם הרופא היא ציינה ששמה לב לכמה פעמים שעכברים בורחים מהעגלה שלהם כשהגיעה לקחת אותה.
והרופא אמר לה ששמע כמה וכמה מקרים כאלו לאחרונה וזה מהעכברים שמסתובבים בים העגלות ומדביקים את המחלות שלהם.

תכל'ס לא משנה אם זה קשור לבחירות או לא, העיקר שמישהו שם בעירייה יקח ע"ע אחריות לנושא ספציפי זה

• הוסף לסימניות
אבל ברצינות עכשיו,
נראה לכם שיש דרך לטפל בזה אחת ולתמיד?
איך אפשר לעשות הדברה בכל העיר?
זה לא הדברה זה פשוט ניקוי כללי של כל העיר והפיכת כל העיר לפחים טמונים בלבד
ואז אין להם מה לאכול ואז להדביר את העיר
אומרים שזה יילך
מקווה

• הוסף לסימניות
לצערי דברים כאלו קורים כל יום
הבנות של חברה שלי (תאומות בגיל שנה וחצי) לא הרגישו טוב, חום מאד גבוה הקאות ופריחה
ובשיחה עם הרופא היא ציינה ששמה לב לכמה פעמים שעכברים בורחים מהעגלה שלהם כשהגיעה לקחת אותה.
והרופא אמר לה ששמע כמה וכמה מקרים כאלו לאחרונה וזה מהעכברים שמסתובבים בים העגלות ומדביקים את המחלות שלהם.
ה"י
אני לא מאמינה
ועוד לא טיפלו בזה?

• הוסף לסימניות
זה לא הדברה זה פשוט ניקוי כללי של כל העיר והפיכת כל העיר לפחים טמונים בלבד
ואז אין להם מה לאכול ואז להדביר את העיר
אומרים שזה יילך
מקווה
כמה שנים זה יקח?
וחוץ מזה א"א לעשות טמון ליד כל בניין

• הוסף לסימניות
להביא מאות חתולים ולפנות את הזבל בלי להשאיר פרור על המדרכות והכביש תוך יומים העכברים יחוסלו על ידי החתולים בתאבון רב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
להביא מאות חתולים ולפנות את הזבל בלי להשאיר פרור על המדרכות והכביש תוך יומים העכברים יחוסלו על ידי החתולים בתאבון רב
מהמציאות - החתולים מפחדים מהעכברים

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה בושה וחרפה מה שהולך בגינות בבני ברק מה עוזר שהגיונות חדשות עם דשא שלא רואים את צבע שלו מרוב זבל? ואיך אפשר להסביר שכשאני הלכתי בליל הסדר ברחוב ראיתי פיתות מסתובבות ברחובות אין ניקיון מינימלי??????????????

• הוסף לסימניות
בלי להשאיר פרור על המדרכות והכביש
וחוץ מזה בושה וחרפה מה שהולך בגינות בבני ברק מה עוזר שהגיונות חדשות עם דשא שלא רואים את צבע שלו מרוב זבל? ואיך אפשר להסביר שכשאני הלכתי בליל הסדר ברחוב ראיתי פיתות מסתובבות ברחובות אין ניקיון מינימלי??????????????
זה גם באחריות ההורים והילדים
אבל נח להפיל הכל על ראש העיר, שינקה את כל מה שלכלכנו באדישות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה גם באחריות ההורים והילדים
אבל נח להפיל הכל על ראש העיר, שינקה את כל מה שלכלכנו באדישות
אני אישית לא נכנסת לגינות (לא בגיל עדיין) ורק רואה מהצד דשא של מזבלה עירונית מגעיללללללל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה