דרוש מידע תינוק עם ריח מהפה

• הוסף לסימניות
לפני שלושה חודשים בהיותו בן שנה הופיעו מספר פצעים בפה, שלטענת הרופא הינם ויראלים, ומרחנו משחה למחלת הפה.
לאחר כמה ימים הפצעים נעלמו, אך נשארו עם שלושה שאריות....
א. ריח נורא מהפה, ובמיוחד בבוקר.
ב. כתם על הלשון, [נראה כאילו נאכל החיספוס של הלשון].
ג. שני סדקים בשפה התחתונה, שמתרפים ונפתחים כל הזמן.

הרופא מעביר אותנו מתרופה לתרופה, ורופא אחר מעביר אותנו לעוד תרופות ומשחות... שאף אחת לבנתיים לא הועילה.

אשמח מאוד למידע בנושא.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תרופת סבתות שווה נסיון- לוקחים חיתול בד נקי, סוחטים עליו לימון ומנקים בעדינות את כל הלשון והחניכיים.
תצטרכו עזרה משותפת זה לא הכי נעים אבל הכי עוזר.

• הוסף לסימניות
תרופת סבתות שווה נסיון- לוקחים חיתול בד נקי, סוחטים עליו לימון ומנקים בעדינות את כל הלשון והחניכיים.
תצטרכו עזרה משותפת זה לא הכי נעים אבל הכי עוזר.
למה מהבעיות בזה עוזר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפני שלושה חודשים בהיותו בן שנה הופיעו מספר פצעים בפה, שלטענת הרופא הינם ויראלים, ומרחנו משחה למחלת הפה.
לאחר כמה ימים הפצעים נעלמו, אך נשארו עם שלושה שאריות....
א. ריח נורא מהפה, ובמיוחד בבוקר.
כולם מריחים?
כי בתחילת הריון טענתי בתוקף שלבת שלי יש ריח נוראי מהפה. לא הייתי מסוגלת להחזיק אותה מול הפנים, כי סבלתי נוראות מהריח. היא רק ינקה, כך שלא היתה באמת סיבה לריח, ואני היחידה שסבלתי מזה (וזה היה לפחות חצי שנה, הריח שהרחתי)
יכול להיות שזה הסיפור...

• הוסף לסימניות
כולם מריחים?
כי בתחילת הריון טענתי בתוקף שלבת שלי יש ריח נוראי מהפה. לא הייתי מסוגלת להחזיק אותה מול הפנים, כי סבלתי נוראות מהריח. היא רק ינקה, כך שלא היתה באמת סיבה לריח, ואני היחידה שסבלתי מזה (וזה היה לפחות חצי שנה, הריח שהרחתי)
יכול להיות שזה הסיפור...
כולם מריחים...

• הוסף לסימניות
בדקת שאין גוף זר באף?
לבת שלי היה ריח נוראי במשך שבוע כל הילדים התלוננו. המטפחות שלי הסריחו הכריות הכל נטף ריח נוראי. . למזלי פתאום נזכרתי קראתי פעם שגוף זר באף גורם לריח חריף... הסתכלתי לה באף ואני רואה גוש שחור ...מייד טסטי לאאג שאישר . ומייד כשהוציאו ושטפו (כנראה בר בצק...) נעלם הריח .
שמעתי על אנשים שרק אחרי שנים גילו את זה

• הוסף לסימניות
מי נתקלה במצב של ריח בזמן בקיעת שיניים<?
האם יש מה לדאוג?
מציינת שהתינוק לא רגוע כבר שבועיים ממש

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן, יכול להיות קשור

הפצעים היו פטריה? אולי קשור למערכת העיכול?
לפעמים יש ריח רע מהפה אחרי מחלה / צינון / ליחה
מי נתקלה בחולשה שבועיים שלמים בגלל בקיעת שינים? (טוחנת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה