מידע שימושי תינוק רעב

• הוסף לסימניות
יש למישהי מידע/ נסיון על דברים שעוזרים להשבחת חלב אם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה אצל כולם, אבל לי אמרו שמחסור בברזל משפיע מאוד על החלב. ואכן אני סובלת מברזל נמוך מאוד. טיפלתי בעניין ומאז ב"ה המצב השתפר מאוד

• הוסף לסימניות
למה את חושבת שהוא רעב?
כמה טיטולים רטובים יש ביום? הוא עולה במשקל? הוא מתפתח בהתאם לגיל?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לאכול טוב ולישון טוב
קרי מינימום 8 שעות ביממה

אני קראתי את הספר "הרבה יותר מחלב" יש שם המון טיפים איך להגביר חלב בלי לקחת תכשירים למיניהם
שווה במיוחד

אגב בן כמה התינוק?

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מאישה בעלת נסיון גדול בתחום,
לאכול כל יום:
30 שקדים
3 שזיפים מיובשים
3 תמרים
לשתות 2 כוסות של מיץ ענבים
(חצי כוס 4 פעמיים ביום)
2-3 ליטר מים
אישית לי עזר השקדים המים והמיץ ענבים (לקחתי כוס פעמיים ביום).

• הוסף לסימניות
להגברת חלב אם
יועצת הנקה ממש טובה המליצה לי על חילבה 3 כדורים 3 פעמים ביום
או מורינגה 2 כדורים 3 פעמים ביום
לי המורינגה עזרה יותר
וגם הרוקחת בבית מרקחת המליצה על מורינגה יותר
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מאישה בעלת נסיון גדול בתחום,
לאכול כל יום:
30 שקדים
3 שזיפים מיובשים
3 תמרים
לשתות 2 כוסות של מיץ ענבים
(חצי כוס 4 פעמיים ביום)
2-3 ליטר מים
אישית לי עזר השקדים המים והמיץ ענבים (לקחתי כוס פעמיים ביום).
נשמע כמו סגולה לשלשולים :LOL:

• הוסף לסימניות
שקדיה , אורז, טחינה ,שקדים, תמרים ,כדורי חילבה , חילבה, שומר, לישון טוב ולהיות בשמחה ..

• הוסף לסימניות
לא לשתות הרבה מיץ ענבים זה מלא סוכר
ויש ילדים שזה גם עושה להם אלגיה

• הוסף לסימניות
שימי לב שכדורי חילבה, צריך לבקש בשביל הנקה, יש גם בשביל סוכרת וזה מינון שונה לגמרי.
כדורי חילבה אינם משמינים בכלל! נעזרתי בהם באופן מוכח ביותר!
כעיקרון, לכל אחת יש את מה שעוזר לה, ולא תמיד לאחרת, לכן קחי את ההמלצות כאן, ובשיטת ניסוי ותהיה. שווה להשקיע! כשזה מצליח - לא צריך שום מעקבים, הילד פשוט שבע ורגוע! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מורינגה!!!!!מס 1
שקדיה וחליבה גם עוזרים
שקדים אגוזים תמרים וכמובן הרבה מאוד מים
ולא לשכוח שינה טובה

• הוסף לסימניות
לישון לפני השעה אחת עשרה. בדוק.
אם קשה לך לגמור את היום בשעה הזו את יכולה לקחת לעצמך שעה בערב, נגיד משמונה עד תשע ואח"כ לקום ולהמשיך בסדר היום (ולא לשכוח להתחיל לילה מתישהוא...)
אפשרות נוספת היא פשוט ללכת לישון עם התינוק בעשר :p. וואי, חודשים שהשארתי בית הפוך והלכתי לישון לי בעשר עם התינוק... בינינו, זה חלום. ולבית שלנו שלום...

• הוסף לסימניות
רוגע!!!!!!!
וביטחון,
צריך להיות פנויים נפשית להנקה
לאמא עצבנית ועמוסה מאוד, יהיה קשה יותר, מנסיון.

דרך אגב- חשוב להיות במעקב אצל רופא/טיפת חלב ראיתי חברה שמאוד התאמצה ונסתה דברים שונים שלא עזרו לה וכשהגיעה לרופא ילדים ( למשהו אחר ) הוא צעק עליה שהיא מרעיבה אותו ותתן מטרנה , כך שמאוד חשוב הנקה אך יותר ילד שמקבל את צרכיו

• הוסף לסימניות
כדורי מולטי ויטמין -'סופרים' של מקסי הלט.
אצלי ראיתי בשאיבה שהחלב שהיה נראה מימי הפך להיות שומני וסמיך.
המון הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה