מידע שימושי תינוק רעב

• הוסף לסימניות
בי פולן של פוראוור
ועוד כדור פצצה שלי היה בקושי חלב וזה הקפיץ לי ברמות את החלב במצב כזה שלא הייתי צריכה לסיים אפילו את החבילה זה של:
זבת חלב -0548450888

• הוסף לסימניות
רוגע!!!!!!!
וביטחון,
צריך להיות פנויים נפשית להנקה
לאמא עצבנית ועמוסה מאוד, יהיה קשה יותר, מנסיון.

דרך אגב- חשוב להיות במעקב אצל רופא/טיפת חלב ראיתי חברה שמאוד התאמצה ונסתה דברים שונים שלא עזרו לה וכשהגיעה לרופא ילדים ( למשהו אחר ) הוא צעק עליה שהיא מרעיבה אותו ותתן מטרנה , כך שמאוד חשוב הנקה אך יותר ילד שמקבל את צרכיו
וואו כמה את צודקת בקשר לרוגע!!!!!!
כשאת רגועה ושלווה ובטוחה שמה שהוא צריך הוא יקבל זה מחולל פלאים! מנסיון!
לי עזר מאוד להקפיד מידי יום לאכול שקדים ולשתות הרבהההה!
את הקרדיט אני חייבת לתמר ניסנבאום מ"הקשר שלנו", ממליצה בחחחחוום!!!

• הוסף לסימניות
בי פולן של פוראוור
ועוד כדור פצצה שלי היה בקושי חלב וזה הקפיץ לי ברמות את החלב במצב כזה שלא הייתי צריכה לסיים אפילו את החבילה זה של:
זבת חלב -0548450888
שמעתי שיש כאלה שהבי פולן לא טוב להן הורמונלית (מכיל משהו מדבורים )- כדאי לך לברר.
על הזבת חלב שמעתי שהוא מגביר ממש טוב וממולץ!

• הוסף לסימניות
להיכן חלווה בבית מטחינה, דבש, דיסת אורז וקוקוס.
ולאכול כל יום כמה כפות.
אם תרצי אני אבקש מתכון מדויק.
הבנתי שזה מעשיר מאד.

• הוסף לסימניות
'סופרים' של מקסי הלט
ואבקת חלבון של מקסי הלט

• הוסף לסימניות
רוגע!!!!!!!
וביטחון,
צריך להיות פנויים נפשית להנקה
לאמא עצבנית ועמוסה מאוד, יהיה קשה יותר, מנסיון.

דרך אגב- חשוב להיות במעקב אצל רופא/טיפת חלב ראיתי חברה שמאוד התאמצה ונסתה דברים שונים שלא עזרו לה וכשהגיעה לרופא ילדים ( למשהו אחר ) הוא צעק עליה שהיא מרעיבה אותו ותתן מטרנה , כך שמאוד חשוב הנקה אך יותר ילד שמקבל את צרכיו
עדיף רופא
טיפת חלב מתחילים לשגע עם שקילות לפני ואחרי האוכל שרק מלחיצים את האימא וגורמים לחלב לרדת עוד יותר.
ואין שום בעיה עם מטרנה. הנקה זה רק למי שנהנית מזה וזה כיף לה. אם זה נהפך לסיוט אז תעברו למטרנה חבל על הבריאות שלכן ושל הילד.

(יש לי שישה ילדים ורק בשניים האחרונים נהניתי מזה. ההתפתחות שלהם הרבה יותר טובה ומהירה משאר הילדים!)

• הוסף לסימניות
כדורי מולטי ויטמין -'סופרים' של מקסי הלט.
אצלי ראיתי בשאיבה שהחלב שהיה נראה מימי הפך להיות שומני וסמיך.
המון הצלחה
@יהודי רגיל
(את יהודי או יהודיה...?)
השאיבה היא לא תמיד אינדיקציה למצב האמיתי. ראיתי חלבי שאוב שומני, והתינוק היה רעב...

• הוסף לסימניות
יש למישהי נסיון עם שפע מילק?
הוא נחמד
זה תערובת צמחים בריאים שמגבירים חלב
אני מכירה מישהי שמאוד עוזר לה לי אישית לא כל כך עזר אבל שווה לנסות זה בטח לא מזיק
צריך לקחת את המינון המקסימלי כדי לראות אם באמת משפיע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה