עזרה תינוק שאוכל הרבה

• הוסף לסימניות
שוקו???
למה להרגיל לדברים האלה?
אין כמו מים!!
הסוכר במיטה זה אסון לשיניים
משמין סתם בלי סיבה ( שוקו זה לא מוצר בריאות גם אם תנובה או טרה שכנעו שזה מוצר בסיסי לכל תינוק...)

לא הרגלתי לשוקו זה ממש יצא מכורח המציאות
לא אוהב חלב לבד!
היה קם באמצע הלילה ובוכה דיסה
אכל עד לפני חודשיים סימלאק שלב 2 לא הסכים לעבור לחלב
שוקו הוא אוהב אז עברתי לזה
וכל אחד כטוב בעיניו יעשה

• הוסף לסימניות
לא הרגלתי לשוקו זה ממש יצא מכורח המציאות
לא אוהב חלב לבד!
היה קם באמצע הלילה ובוכה דיסה
אכל עד לפני חודשיים סימלאק שלב 2 לא הסכים לעבור לחלב
שוקו הוא אוהב אז עברתי לזה
וכל אחד כטוב בעיניו יעשה
ברור, לא באתי לחנך ח״ו
אבל גם חלב זה לא שיא הבריאות
אם תינוק אכל ארוחת ערב סבירה, מספיק לו מים כדי להירדם.
הבת שלי הפסיקה עם הסימילאק בגיל שנה בגלל נזלות חוזרות, ועברתי לתת לה מים חמימים, היא התרגלה די מהר, והיום היא שותה רק מים ובכמויות, זה המוצץ שלה, היא לא לוקחת מוצץ.
הסיבה שכתבתי לך את תגובתי כי הפרסומים מכניסים לנו בראש שדגני בוקר, שוקו וצלחות קורנפלקס עם חלב זה אוכל מזין ובריא. וכן בקבוקי סימילאק ומטרתה וגייסה לפני השינה..
אבל מנסיון שלי עם 3 ילדים שלא נגעו בשוקו או קורנפלקס עם חלב ,והפסיקו עם הסימילאק בגיל שנה, שלא חסר להם כלום ומה שמרגילים אותם לאכול הם בסוף מתרגלים.
וכך גם לגבי שתיה מתוקה, הבן שלי יודע שבחיידר יש פטל ובבית יש מים, אף פעם לא ניסה לשכנע אותי לקנות לו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה