כותבת עבודות .B.A
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מה עושים?
להוציא לא עוזר...
להוציא לא עוזר...
להוציא לו את האצבע ולהכניס מוצץ.מה עושים?
להוציא לא עוזר...
זה עובד באמת?בעיקרון להשלים עם זה
אבל יש פתרון להמשך - להרגיל את התינוק לשמיכה ביחד עם האצבע
ככה שברגע כשהוא יגדל ותרצו לגמול אותו, פשוט תקחו לו את השמיכה ובגלל שהוא רגיל שזה הולך ביחד אז בלי השמיכה הוא לא יוכל למצוץ את האצבע
ומה עושים עם תינוק שלא לוקח מוצץ?להוציא לו את האצבע ולהכניס מוצץ.
אחר כך ממוצץ יותר פשוט לגמול.
גם אני חשבתי כך, לכן נתתי לגדולה יותרלגבי מציצת אצבע -זה תלוי גיל אם זה תינוק ממש קטן בחוד' הראשונים והוא מתחיל למצוץ אצבע- מהתייעצות עם רופאת ילדים מומחית היא אמרה לי שזה דווקא טוב להתפתחות (מראה על קורדינציה טובה) ובדר"כ תינוק שמוצץ אצבע בגיל הזה לא ימשיך ולא צריך להיבהל מכך.
נורמלי למרוח בגיל פחות משנתיים?למה לא למרוח מרה ?
הכי פשוט !
מרחתי לבת שלי והיא הפסיקה תוך יומיים!
אצל הבן שלי זה עבד נהדרזה עובד באמת?
הבת שלי בת שנה מוצצת אצבע עם חיתול
למה לא?נורמלי למרוח בגיל פחות משנתיים?
מה החומר הזה ואיפה קונים?
גם שמוצץ אגודל?לגבי מציצת אצבע -זה תלוי גיל אם זה תינוק ממש קטן בחוד' הראשונים והוא מתחיל למצוץ אצבע- מהתייעצות עם רופאת ילדים מומחית היא אמרה לי שזה דווקא טוב להתפתחות (מראה על קורדינציה טובה) ובדר"כ תינוק שמוצץ אצבע בגיל הזה לא ימשיך ולא צריך להיבהל מכך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //