התייעצות תינוק שהתחיל למצוץ אצבע - איך עוצרים את זה?

• הוסף לסימניות
בעיקרון להשלים עם זה
אבל יש פתרון להמשך - להרגיל את התינוק לשמיכה ביחד עם האצבע
ככה שברגע כשהוא יגדל ותרצו לגמול אותו, פשוט תקחו לו את השמיכה ובגלל שהוא רגיל שזה הולך ביחד אז בלי השמיכה הוא לא יוכל למצוץ את האצבע

• הוסף לסימניות
לשים גרב קטנה על כל כף היד

• הוסף לסימניות
בעיקרון להשלים עם זה
אבל יש פתרון להמשך - להרגיל את התינוק לשמיכה ביחד עם האצבע
ככה שברגע כשהוא יגדל ותרצו לגמול אותו, פשוט תקחו לו את השמיכה ובגלל שהוא רגיל שזה הולך ביחד אז בלי השמיכה הוא לא יוכל למצוץ את האצבע
זה עובד באמת?
הבת שלי בת שנה מוצצת אצבע עם חיתול

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשים עכשיו גרב
רעיון גאוני
ברגע ששמתי - ביקש לאכול
בימים האחרונים האצבע סיפקה את הרעב, לקח לי זמן לשים לב שתדירות הארוחות פחתה...

עכשיו צריכה עצה לגדולה יותר, כמעט בת שנתיים
לאחרונה מוצצת אצבע כל היום ממש
איך גומלים בגיל הזה לפני שיהיה מאוחר מדי?

• הוסף לסימניות
לגבי מציצת אצבע -זה תלוי גיל אם זה תינוק ממש קטן בחוד' הראשונים והוא מתחיל למצוץ אצבע- מהתייעצות עם רופאת ילדים מומחית היא אמרה לי שזה דווקא טוב להתפתחות (מראה על קורדינציה טובה) ובדר"כ תינוק שמוצץ אצבע בגיל הזה לא ימשיך ולא צריך להיבהל מכך.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לגבי הגדולה
אבל לגבי הקטנה זה רעיון מצוין להציע לה הנקה זה אמור למנוע את זה
כמובן חוץ מההתפתחות תקינה של מציצת הידיים
אלא שאת רואה ממש שהיא מוצאת את האגודל ומוצצת בשקיקה

• הוסף לסימניות
לגבי מציצת אצבע -זה תלוי גיל אם זה תינוק ממש קטן בחוד' הראשונים והוא מתחיל למצוץ אצבע- מהתייעצות עם רופאת ילדים מומחית היא אמרה לי שזה דווקא טוב להתפתחות (מראה על קורדינציה טובה) ובדר"כ תינוק שמוצץ אצבע בגיל הזה לא ימשיך ולא צריך להיבהל מכך.
גם אני חשבתי כך, לכן נתתי לגדולה יותר
אבל אני רואה עכשיו שזה ממש היה חבל
השיניים הקדמיות שלה ממש בולטות החוצה
והיא מוצצת כל היום
בלי שליטה...

• הוסף לסימניות
למה לא למרוח מרה ?
הכי פשוט !
מרחתי לבת שלי והיא הפסיקה תוך יומיים!

• הוסף לסימניות
אני שמתי גרב על היד תינוקת בת 3 חודשים
ונתתי מוצץ או הנקה במקום לאט לאט למדה

• הוסף לסימניות
גם שמוצץ אגודל?
הבן שלי לא מסכים מוצץ פשוט לא מבין מ זה עושה לו בפה לא מנסה אפילו למצוץ את זה וכן כל הזמן מכניס אגודל לפה
ואני קצת לחוצה שהוא יתחיל למצוץ אצבע......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה