תינוק שמסרב לבקבוק, צריכה עצות דחוף

• הוסף לסימניות
תינוק בן 4.5 חודשים לא מוכן בשום אופן לאכול מבקבוק. (שאוב)
ניסיתי כמה סוגי פטמות ,אוונט, מאמ, הבעיה שלא מוכן למצוץ את הפטמה, כרגע אני נלחמת איתו עם פטמה של בית חולים, ברגע שהוא מוצץ הוא אוכל את כל מה שיש בבקבוק, הבעיה שלא מוצץ בשום אופן ולא סוגר את הפה, אפילו אחרי חצי שעה של צרחות עם הבקבוק.
למעשה עכשו הוא צם כל הבוקר (מ 8-3)אצל המטפלת וכל הנסיונות והרעינות מוצו ואזלו.
משהי יש נסיון? רעיון? מה עושים עם כאלה עקשנים?

• הוסף לסימניות
עוד קצת תוכלי להתחיל לתת טעימות כלומר פירות וירקות ואז לא תצטרכי את הבקבוק
הבת שלי עד גיל שנה לא הסכימה לאכול בקבוקים...
עד גיל חודשיים היא אכלה יפה מאד אבל פספסנו כמה ימים וזה היה התוצאות,

• הוסף לסימניות
אולי פטמת "מאם" תעזור? מעולה מנסיוני.(אבל קצת יקרה, עדיף לקנות עם הבקבוק של מאם)
גם מישהו אחר צריך להאכיל אותו בזה ולא את. ממך הוא לא יקח.
עדיף מלכתחילה להתחיל בקבוק משולב בגיל פיצי-חודש, או פחות. אח"כ הם חכמים ולא רוצים.
אבל אם תתעקשו בסוף כנראה הוא יסכים. רק שמישו אחר יאכיל אותו, אבא שלו או המטפלת.

• הוסף לסימניות
פטמת מאמ ניסינו לא עזר, הוא נמצא יום יום אצל המטפלת , היא מנסה בכל הצורות לא הולך, וכנ"ל הבעל.
ממש יאוש

• הוסף לסימניות
מזדהה איתך המצב מאוד כואב ומתסכל, אולי תנסי להסמיך עם קורנפלור ולתת בכפית
בתחילה צריך הרבה מאוד סבלנות.
בהצלחה וגידול קל.
לידיעה - בתל השומר מסמיכים את התחליף חלב עם מעט קורנפלור לפגים מגיל 0 מאחר והם כ"כ חלשים ומתעייפים מהר לפחות שישבעו גם כן, מעניין כשדיברתי עם האחות בטיפת חלב היא לא הסכימה איתי אך אח"כ שמתי לב שיש דיסות שמתאימות כבר מגיל 4 חודשים.

• הוסף לסימניות
יש בקבוק של טומי טיפי שדי מדמה את המקור.

• הוסף לסימניות
לכל ילד מתאים משהו אחר.
המומלצים בדר"כ לסרבנים: פטמת נוק או מאמ.
אצלנו הדבר היחיד שעזר, היה שימוש בבקבוק זכוכית קטן עם הפטמה הפשוטה שמקבלים בחדר תינוקות בבית חולים.
כדאי לנסות להתחיל להאכיל אותו כחצי שעה לפני השעה שהוא רעב, שהוא עוד נינוח ויהיה מוכן לנסות קצת להתאמץ...

יש ילדים שלמרות הכל, לא מוכנים לקחת בקבוק, עוד קצת את יכולה להתחיל ארוחת מוצקים...
בהצלחה! והרבה כוחות!

• הוסף לסימניות
אייש זה קשה .. קשה
אני עברתי גם תינוקת עקשנית כזה אבל היום היא גדולה כבר- בת 9 (זה עובר...) והיא ילדה מיוחדת ומתוקה
תנסי לטבול את הפיטמה בקצת מיץ ענבים לפעמים המתוק הזה עוזר
המונמון נחת מהמתוקון וגידול קל

• הוסף לסימניות
זה מה שאני נותנת לו עכשו, בקבוק פשוט עם פטמה של חדר תינוקות בבית חולים,
פטמת מאם לא הוכיחה את עצמה. יום אחד הסכים לאכול ממנה וזהו, עם הפטמה של הבית חולים הסכים לאכול כמה פעמים, הבעיה שלא סוגר את הפה, ולא מתחיל למצוץ...
ניסיתי להתחיל לתת לו ירקות עם כפית והוא ירק כמעט הכל מהקצת שנתתי לו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה ויזל;1083940:
תינוק בן 4.5 חודשים לא מוכן בשום אופן לאכול מבקבוק. (שאוב)
ניסיתי כמה סוגי פטמות ,אוונט, מאמ, הבעיה שלא מוכן למצוץ את הפטמה, כרגע אני נלחמת איתו עם פטמה של בית חולים, ברגע שהוא מוצץ הוא אוכל את כל מה שיש בבקבוק, הבעיה שלא מוצץ בשום אופן ולא סוגר את הפה, אפילו אחרי חצי שעה של צרחות עם הבקבוק.
למעשה עכשו הוא צם כל הבוקר (מ 8-3)אצל המטפלת וכל הנסיונות והרעינות מוצו ואזלו.
משהי יש נסיון? רעיון? מה עושים עם כאלה עקשנים?

תנסי את העיצה הבאה:
תחממי מעט חלב אם ותשרי את הפיטמה של הבקבוק לזמן ממושך בתוך החלב עד שיספג ה"ריח"
זה עזר להרבה, מקוה שגם לסרבן שלך....

• הוסף לסימניות
פיית ספורט שמסובבים(של בקבוק מיעדן, היום יש פיה כזו רק ב750 מ"ל)- פתוחה ממש טיפה,
אצלי עבד פלאים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י save as;1083992:
לכל ילד מתאים משהו אחר.
המומלצים בדר"כ לסרבנים: פטמת נוק או מאמ.
אצלנו הדבר היחיד שעזר, היה שימוש בבקבוק זכוכית קטן עם הפטמה הפשוטה שמקבלים בחדר תינוקות בבית חולים.
כדאי לנסות להתחיל להאכיל אותו כחצי שעה לפני השעה שהוא רעב, שהוא עוד נינוח ויהיה מוכן לנסות קצת להתאמץ...

יש ילדים שלמרות הכל, לא מוכנים לקחת בקבוק, עוד קצת את יכולה להתחיל ארוחת מוצקים...
בהצלחה! והרבה כוחות!

נכתב ע"י חנה פכמן;1084013:
פיית ספורט שמסובבים(של בקבוק מיעדן, היום יש פיה כזו רק ב750 מ"ל)- פתוחה ממש טיפה,
אצלי עבד פלאים
הכוונה לתת לתינוק לאכול בבקבוק מי עדן?

• הוסף לסימניות
נסי גרבר ולא ירקות, זה יותר טעים. אצלי מגיל כמעט 5 חדשים הוא אוכל ממש יפה.
עוד משהו שאני הצלחתי במהלך הצום לאחר נסיונות כושלים להאכיל בן 5 חודשים, היה להשקות אותו מכוס חד פעמית את המטרנה, ככה לאט לאט עם סבלנות הוא שתה כך איזה 90 מ"ל, ונניח עוד 20-30 נשפכו סביב על הסינר והסביבה.
אצלי הוא דוקא כן הסכים לפעמים בקבוק מאמ, אבל לא הייתי מספיק עקבית מידי יום לתת לו והוא שוכח...

• הוסף לסימניות
אצלנו, אחרי שכבר לא ידענו מה לעשות, גילינו שמדובר בלשון קשורה.
היה טיפול כירורגי לא נעים בכלל :(
אבל אחר כך הכל הסתדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה ויזל;1084023:
הכוונה לתת לתינוק לאכול בבקבוק מי עדן?
ממש כך.
(אם מצאת מי-עדן בייבי, זה יותר נוח)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1084038:
אצלנו, אחרי שכבר לא ידענו מה לעשות, גילינו שמדובר בלשון קשורה.
היה טיפול כירורגי לא נעים בכלל :(
אבל אחר כך הכל הסתדר.
לשון קשורה, אם יש חשש- כדאי לבדוק אצל יועצת הנקה, שתפנה אם יש צורך (הרבה רופאי ילדים לא מודעים לבעיה)
בכל מקרה, יועצת הנקה היא כתובת לבעיות של פטמה וכו'
(אם תרצי מישהי שעונה טלפונית ללא תשלום- באישי)

• הוסף לסימניות
יש בקבוק של פליטקס עם שקיות שיכולות לעזור לסרבני בקבוקים הבעיה שאני לא יודע אם אפשר להשיג בארץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1084065:
לשון קשורה, אם יש חשש- כדאי לבדוק אצל יועצת הנקה, שתפנה אם יש צורך (הרבה רופאי ילדים לא מודעים לבעיה)
בכל מקרה, יועצת הנקה היא כתובת לבעיות של פטמה וכו'
(אם תרצי מישהי שעונה טלפונית ללא תשלום- באישי)
הוא יונק מצוין.
רק בקבוק לא מסכים למצוץ, אם במקרה מוצץ גומר מצוין את הבקבוק.
לכן לא נראה לי שקשור פה לשון קשורה.
ואני מנסה לתת לו שאוב לא מטרנה

• הוסף לסימניות
אני מאד ממליצה לך לחפש את הבקבוק של פלייטקס
הפטמה שלו (זאת שמלטקס. יש גם מסיליקון, אבל לא ניסיתי) מאד רכה, דומה למקור, וסרבנים יונקים ממנה בכיף.

אם את רוצה, יש לי את הבקבוק, ושקיות. רק את הפטמה אין לי. אז תצטרכי למצוא מישהו שיביא לך מחו"ל. אם כן, צרי קשר באישי.

לחלופין, מישהי סיפרה לי שיש להשיג ממטרנה פטמות לפגים. וכך היא הצליחה להרגיל תינוק שלא הסכים לאכול מבקבוק רגיל.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לי שהמליצה על הבקבוקים של NUK.
יש להם מבנה אורטודנטי והאכילה איתם מחייבת יניקה, כך שהאוכל לא נשפך לתינוק לפה שבגלל זה הרבה תינוקות נלחצים מהבקבוקים הרגילים.
גם אם קשה למצוא את הבקבוק הזה - שווה לכתת רגליים ולמצוא. זה גם מונע פליטות כי ברגע שהתינוק שבע הוא רק מוצץ ולא יונק - והאוכל יוצא רק ביניקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה