מידע שימושי תיעוד כניסות ויציאות-שגרירות ארה"ב

• פותח הנושא SRADT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום,
הגשתי בקשה לדרכון אמריקאי ראשון (מכח אבי שהוא אזרח אמריקאי) בשגרירות ארה"ב בישראל.
אמרו לי שחסר לי "תיעוד כניסה ויציאה מהארץ" של אבי. או בלשונם: "official NOI entry/exit record"
רק לוודא, מאיזה "ארץ" הכוונה?
מישהו נתקל בזה ויודע מאיפה ניתן להשיג את המסמך הזה?
האם זה משהו שניתן להנפיק במשרד הפנים בישראל?

• הוסף לסימניות
כן, אפשר במשרד הפנים
אולי אפילו באתר שלהם

• הוסף לסימניות
אבל במשרד הפנים מביאים אישור עם כניסות ויציאות מארץ ישראל לא מארה"ב, זה עוזר להם? אולי הוא יצא לעוד ארצות חוץ מישראל.....

• הוסף לסימניות
דיברתי עם משרד הפנים ואמרו לי שמדובר בהנפקה של אישור כניסות ויציאות מהארץ בלבד. השאלה אם זה מה שהתכונו בשגירורת האמריקאית???

• הוסף לסימניות
דיברתי עם משרד הפנים ואמרו לי שמדובר בהנפקה של אישור כניסות ויציאות מהארץ בלבד. השאלה אם זה מה שהתכונו בשגירורת האמריקאית???
ראיתי אנשים בשגרירות האמריקאית מחזיקים את המסמך הזה על נייר רשמי של משרד הפנים הישראלי (דומה לנייר של תעודת לידה)

• הוסף לסימניות
הבנתי, תודה רבה! אם יש מישהוא עם עוד מידע שקשור לזה ממש ממש יעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה