תיפוף על דרבוקה

• הוסף לסימניות
יש למשהו דליים ומקלות תיפוף למכירה /השכרה?
כל כמות תעזור.

• הוסף לסימניות
יש מערכת תווים לתופים. ותופים מכוונים לפי דרגות.

תודה רבה.
אשמח לדעת אם יש לזה תווים.
אני יודע על מערכת תווים למערכת תופים (ומן הסתם לכל כלי הקשה שמקבל תפקיד בתזמורת). אבל באמת לא יודע אם יש מערכת גם לדרבוקה. יש להם שמות כידוע, אבל במשך אלפי שנים המוסיקה הערבית התנהלה בע"פ (כמו רוב המוסיקה בעולם כולו).

• הוסף לסימניות
יש מערכת תווים לתופים. ותופים מכוונים לפי דרגות.

אני יודע על מערכת תווים למערכת תופים (ומן הסתם לכל כלי הקשה שמקבל תפקיד בתזמורת). אבל באמת לא יודע אם יש מערכת גם לדרבוקה. יש להם שמות כידוע, אבל במשך אלפי שנים המוסיקה הערבית התנהלה בע"פ (כמו רוב המוסיקה בעולם כולו).

יש שיעורים ביוטיוב ובכושרטיוב מבחור חרדי מוכשר על המקצבים בדרבוקה.
חפשו חן עמוס

• הוסף לסימניות
מקלות לתיפוף, יש למשהו?
הפשוטים עולים 20 שקל.. אני לא יודע אם כדאי לך לקחת משומשים מאחד הגולשים פה. וומטבע הדברים, כרגע לא נראה שיש בפורום הזה מתופפים. אולי יש ואתם סתם שותקים?? קדימה, תנו ממה שיש לכם!!

• הוסף לסימניות
מחפשת מקצבים לתיפוף על דרבוקה, בתווים והסבר.
מי מכיר מתופפת?
את רוצה מתופפת בכללי, או בפרט על דרבוקה? חברה של אשתי מתופפת מעולה על מערכת תופים. מנגנת בלהקת אחותי.

• הוסף לסימניות
לא,
אני רוצה מפעילה לילדים/ת ע"י מקלות תיפוף ודליים.
מחפשת כמה מפעילות, וגם מפעילים.

• הוסף לסימניות
יש בקרן קרב. קוראים לזה סינקופה בוגרים.
אני יודע על מישהי שעושה פעילות כזאת של תיפוף על דליים ומקלות אבל פעילות חד פעמית

• הוסף לסימניות
ויש את נדב כהן. מתופפים בכל נראה לי קוראים לזה

• הוסף לסימניות
יש גם חבר טוב שלי שעושה פעלויות כאלו נראה לי, דברי איתי בפרטי לפרטים שלו ושל עסק נוסף
Dk20100אין לכתוב כתובת מייל להחליף תסולמית בשטרודל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה