"תיפתח" לבובה הזאת...

• הוסף לסימניות
להירדם יחד איתה...
באיכות נמוכה כדי שיעלה לי.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.6 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
החלק התחתון נראה כמו מים זורמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;n4999579:
החלק התחתון נראה כמו מים זורמים

וזה טוב או לא?
לא היה לי כוח לסדר את זה..(מדוגם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri photog;n4999594:
וזה טוב או לא?

התוצאה מעניינת
מה שכן זה נראה קצת מלחיץ, כאילו התינוקת נופלת לתוך נחל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;n4999663:
התוצאה מעניינת
מה שכן זה נראה קצת מלחיץ, כאילו התינוקת נופלת לתוך נחל
משה בתיבה...
:D:D:D

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת על הצילום והעיבוד...

• הוסף לסימניות
וואו,
מירי תמונה מדהימה
את האמת חיכיתי כבר לתמונות שלך!

• הוסף לסימניות
שלך ? - מזל טוב - מתוקה !!
הצילום מקסים הייתי מסובבת את כל הכלי קצת למעלה שהראש יהיה יותר גבוה מהרגלים ולא להפך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;n5000624:
שלך ? - מזל טוב - מתוקה !!
הצילום מקסים הייתי מסובבת את כל הכלי קצת למעלה שהראש יהיה יותר גבוה מהרגלים ולא להפך

חח הלוואי!
בעזרת השם...
(אני עדיין בחורה.:p)
וצודקת בעניין הכלי- נדע להבא לשים לב, תאמת שעד שהיא נרדמה לא רציתי להזיז אותה מילימטר.

• הוסף לסימניות
מירי, את מטורפת!!!
תמונה מדהימה לתינוקת מלאכיתתתתתתתתתתת:);)
תעלי עוד מהסט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri photog;n4999594:
וזה טוב או לא?

אני דווקא אוהבת את האפקט של המים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;n5003959:
אני דווקא אוהבת את האפקט של המים

תודה.
אהבתי את הדמיון..
אני לא כ"כ מצליחה לראות שזה מים.

• הוסף לסימניות
באופן כללי תמונה שובת לב...

נראלי, שאם בפעם הבאה תקפידי שלמטה יראו את מסגרת הסל, ולמעלה רק את השטיח,(מה שכעת זה הפוך) זה יתן מראה פחות מפחיד, כי המסגרת כביכול שומרת על התינוק.
​​​​​​​תצליחי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה