דרוש מידע תיקון אינדוקציה-מסע בלתי נגמר.

• הוסף לסימניות
לצערי,, התקנת האינדוקציה היתה לא שטוחה והיא נסדקה והלך הכרטיס.
עכשיו תקראו עד הסוף.
לפני חצי שנה, כן , חצי שנה, הדיעו מחברה מאד ידןעה (ג.א.) לקחת את האינדוקציה לתיקון, אמרו לי שיקח כשבוע.
מדובר על אינדוקציה של חברת TEKA 5 להבות, פצצה של עבודה. משפחה גדולה, מבשלים בלי הפסקה.
אחרי שבועיים קיבלתי הודעה שאין חלקי חילוף וזה יקח עוד חודש.
בלעתי את הידיעה, למרות שזה היה בחגים וכו'.
מאז ועד רגע זה ממש, לא חזרה אלי האינדוקציה, בטענות שונות ומשונות. יגיעו חלקים, אין חלקים, מחר, מחרותיים ,עד שבוע,.
הצילו.
זה המון כסף.
גם ככה התיקון יקר מאד.
והשירות גרוע מגרוע.
אני חצי שנה מבשלת בכירה חשמלית כפולה...

מי יודע איפה ומי עוד מתקן אינדוקציה? (בתקוה שאני יצליח להוציא מהם את השבורה- כבר קים חשש שהשתמשו בחלקים שלי..)
והאם מגיע תשלום מלא על כזה שירות גרוע????????????

• הוסף לסימניות
תתקשרי ותגידי להם שאת הולכת לפרסם את הסיפור שלך בכל פורום אפשרי באינטרנט, כולל שם החברה, אם הם לא דואגים לך לכיריים תקינות תוך שבוע.

• הוסף לסימניות
תודה על ההצעה.
בנוסף לכל זה, האחראי שמטפל בפניה שלי, לא חוזר אלי, ולא יודעים באיזה שעות הוא נמצא במשרד.....

• הוסף לסימניות
אז תגידי להם בדיוק מה את הולכת לפרסם.
הוא כבר יחזור אלייך
[אלא אם כן באמת לא אכפת להם מהלקוחות ומההמלצות עליהם]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה