יקרן פחדבבני ברק רחוב קוטלר 16
035784241
לא יודע איזה מזוודה יש לך, לי היה של שלזינגר וגלגל אחד נשבר, השגתי 2 גלגלי סיליקון של בימבה כיף/פלא ושמתי במקום הגלגלים הישנים ועכשיו המזוודה רצה יותר מהר ממנימזוודה מעולה. הגלגלים נשחקו.
איפה אפשר להשיג גלגלים חילופיים?
ירושלים\בית שמש\מודיעין עילית
ולמזוודה עם 4 גלגלים?לא יודע איזה מזוודה יש לך, לי היה של שלזינגר וגלגל אחד נשבר, השגתי 2 גלגלי סיליקון של בימבה כיף/פלא ושמתי במקום הגלגלים הישנים ועכשיו המזוודה רצה יותר מהר ממני
אפשר ללכת עם המזוודה לחנות כלבו גדולה (משהו כמו שפע טוב) ולחפש שם גלגלים מתאימיםולמזוודה עם 4 גלגלים?
ההוא בקוטלר אולי יקרן אבל מקצועי עלללליקרן פחד
אוליההוא בקוטלר אולי יקרן אבל מקצועי עלללל
תיקנתי אצלו ידית של מזוודה, לא זוכר כמה עלה, אבל שם ידית חדשה, וכעת המזוודה פצצה!!!!
אתה מתכוון לפלסטיק שהבורג נכנס אליו?אצלי נעקר גלגל אחד עם קצת פלסטיק, יש מצב לסדר או להשליך?
כן.אתה מתכוון לפלסטיק שהבורג נכנס אליו?
מסובך להחליף את הגלגלים?יקרן פחד
80 ש"ח זוג גלגלים מכוערים (שלד לבן עם גומי אפור מסביב) גם אם אני מחליף לבד את הגלגל
כמעט שווה כבר לקנות מזוודה חדשה ולהוציא ממנה את הגלגלים
לא יודע איזה מזוודה יש לך, לי היה של שלזינגר וגלגל אחד נשבר, השגתי 2 גלגלי סיליקון של בימבה כיף/פלא ושמתי במקום הגלגלים הישנים ועכשיו המזוודה רצה יותר מהר ממני
ממש פשוטמסובך להחליף את הגלגלים?
מצטרפת לשאלהאם במזוודות עסקינן, צריכה לרכוש כעת מזוודה טובה
מה מומלץ יותר שלזינגר או JEEP ? מזוודה של 4 גלגלים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים