עזרה תיקון דחוף בנושא חישוב סיוע בשכר דירה !!!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
איך ומה הדרך להציף בקשה מאוד חשובה מהמשרד הבינוי והשיכון שכידוע נמצא בידים טובות....
שינוי חישוב קבלת סיוע בשכר דירה
למה אנחנו צריכים לבוא למצב שבקושי מצליחים להוציא את הסיוע למרות למגיע להמון אנשים את הסיוע ורק בגלל חישוב מטופש שנקבע בעבר, רובם לא מצליחים להיות זכאיים (ומה שגורם להמון אנשים לזייף וכו')
אני חושב שהגיע הזמן לתקן עוול גדולללל
ומי יודע אם לעת כזאת......

• הוסף לסימניות
מצב אישיגובה הקצבה/ההכנסה
זוג ללא ילדיםעד 4,746 ש"ח

שכר המינימום הוא 5300
התנאי לסיוע הוא מיצוי כושר השתכרות דהיינו לעבוד ב100% משרה

איך זוג ללא ילדים יכול להיות זכאי ?
למאכרים הפתרונים...

• הוסף לסימניות
בוא ניהיה רציניים...
זה ברור שצריך לשנות את החישוב
לא יתכן שמישהו שבאמת זכאי אבל מה לעשות שבחודש אחד קיבל במקום 5,300 קיבל 6000 כי באותו חודש שילמו לו הבראה וכדו’ וכן להיפך
אלפי אלפי זוגות שזכאים לא מצליחים לממש את זכאותם רובם מפחדים לזייף ובצדק

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון שמי שזכה במחיר למשתכן צריכים לעזור לו יותר בסיוע בשכר דירה עד שהוא מקבל את הדירה שלו כי זה כמה שנים
למיטב ידעתי כל מי שזכה בהגלות מחיר למשתכן למיניהם כל זמן שהוא לא נכנס לדירה אפילו שזה כבר רשום על שמו מקבל סיוע בשכר דירה עד שנכנס לדירה

• הוסף לסימניות
למיטב ידעתי כל מי שזכה בהגלות מחיר למשתכן למיניהם כל זמן שהוא לא נכנס לדירה אפילו שזה כבר רשום על שמו מקבל סיוע בשכר דירה עד שנכנס לדירה
אני מציע שיקבל יותר כי הוא לא יכול לקנות דירה אחרת חלק מהזמן עד שהוא חותם חוזה אז הוא לא יכול לעשות כלום אז שיקבל יותר בסיוע בשכר דירה

• הוסף לסימניות
אם מכרתי את הדירה לפני שנתיים וחצי, בגלל חובות יש לי סיכוי לקבל סיוע בשכר דירה (מצד הקרטריונים בתלושי השכר אני זכאי)
אני אגדיר את השאלה יש זיופים גם לעניין הזה או שזה רק לתלושים?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלות, מי שיש לו דירה אך היא לא רשומה בטאבו אלא רק הערת אזהרה,
האם יכול לבל שכר דירה עד שתרשם כרישום בית משותף בטאבו?
ומי שיש לו דירה ומאיזשהו עיכוב לא רשומה לו עדיין הערת אזהרה, יוכל לקבל?

• הוסף לסימניות
עוד שאלה האם מי שמכר את הדירה שלו ממתי יכול לקבל סיוע בשכר דירה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
איך ומה הדרך להציף בקשה מאוד חשובה מהמשרד הבינוי והשיכון שכידוע נמצא בידים טובות....
שינוי חישוב קבלת סיוע בשכר דירה
למה אנחנו צריכים לבוא למצב שבקושי מצליחים להוציא את הסיוע למרות למגיע להמון אנשים את הסיוע ורק בגלל חישוב מטופש שנקבע בעבר, רובם לא מצליחים להיות זכאיים (ומה שגורם להמון אנשים לזייף וכו')
אני חושב שהגיע הזמן לתקן עוול גדולללל
ומי יודע אם לעת כזאת......
המצב באמת נורא בחסידות שלנו אנחנו לא גונבים מהמדינה, ולכן אני וכל החברים שלי לא מקבלים סיוע בשכר דירה, וגם מי שכבר לא מתאפק ועושה את זה מרגיש הגנב הגדול, ועוד משלם על זה כאלפיים שקל. לדעתי כל המאכרים אשמים בדבר חייבים לתקן את העוולה.
ומי שכתב כאן שלרוב הציבור יש דירות. אז מעניין למה יש מעל 100 אלף נרשמים בהגרלות של מחיר למשתכן.

• הוסף לסימניות
אם מכרתי את הדירה לפני שנתיים וחצי, בגלל חובות יש לי סיכוי לקבל סיוע בשכר דירה (מצד הקרטריונים בתלושי השכר אני זכאי)
אני אגדיר את השאלה יש זיופים גם לעניין הזה או שזה רק לתלושים?
שמעתי שצריך לעבור שש שנים.
ככה גם ראיתי באיזה אתר.
ואין שום אפשרות לעקוף את זה כי יש להם סנכרון עם רשות המיסים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה