תיקון דיוקים בהקלטה על הקורג

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ מידי של נגינה של קטע של style בקורג PA900
יש מקומות שהאקורדים נכנסים באיחור או לא במדויק. יש דרך לדייק את הכניסות של האקורדים (כמו שניתן להגדיר לו לפני להקליט שינוי רק כל שמינית)

• הוסף לסימניות
תנסי לעשות את זה דרך קיובייס... ולא דרך קורג. מהניסיון שלי זה הכי יעיל
שם את מכוונת דרך Q..
לפי מה שידוע לי זאת הדרך הכי טובה..

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ מידי של נגינה של קטע של style בקורג PA900
יש מקומות שהאקורדים נכנסים באיחור או לא במדויק. יש דרך לדייק את הכניסות של האקורדים (כמו שניתן להגדיר לו לפני להקליט שינוי רק כל שמינית)
יש ויש, אם זה ב-squencer יש שם אופציה לכתוב בדיוק באיזה נקודה יתחלף האקורד וכו', במשל כל ההקלטה. ויש גם אופציה לעשות בכל ערוץ בנפרד במיקום הרצוי - Quantize.

• הוסף לסימניות
יש ויש, אם זה ב-squencer יש שם אופציה לכתוב בדיוק באיזה נקודה יתחלף האקורד וכו', במשל כל ההקלטה. ויש גם אופציה לעשות בכל ערוץ בנפרד במיקום הרצוי - Quantize.
יש משהו כללי ולא נקודתי ? (אני יודעת שאפשר לשנות ידנית) זה פשוט שיר שלם שילד ניגן ידנית (רק אקורדים) ויש המון בריחות של האקרורדים מהמצב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה