תיקון זום במצלמה ביתית בירושלים

• הוסף לסימניות
אמנם היו כמה אשכולות אבל לא מצאתי שם את מבוקשי
אשמח אם תוכלו לעזור לי
יש לי מצלמה טובה של קנון
היא נפלה כשזום היה פתוח.
מה שקורה עכשיו, שמידי פעם הזום נתקע, וצריך לשחק איתה לכבות ולהדליק עד שהוא מתשחרר. כמובן שזה קורה דוקא ברגעים הקריטיים כשעומדים לתמונה..
השאלה איפה אני יכולה לתקן את זה - בירושלים - לא בעלות מידי גבוהה? זו מצלמה יחסית יקרה, ולא בא לי לקנות חדשה. vsdo Canon PowerShot SX120 IS
תודה רבה מאד!

• הוסף לסימניות
לכי לרשת חנויות "פוטו מן"הם נמצאים בביתר ובבית שמש, יש להם מעבדות תיקונים ובמחירים נוחים.

• הוסף לסימניות
פוטו מן
יש גם בירושלים בעלי הכהן. וברמות - לואי ליפסקי

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
מצוין לי אני גרה ברמות

• הוסף לסימניות
ספרי לנו כמה זו עולה, גם לנו המצלמה בלי ליפול לא מסכימה לפתוח את הזום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1209362:
ספרי לנו כמה זו עולה, גם לנו המצלמה בלי ליפול לא מסכימה לפתוח את הזום.
תלוי אם אפשר לתקן או להחליף..

מגיע עד בערך 250 ש"ח.
או שזה כבר מעבר ולרב לא שווה תיקון.

בפוטומן, לפעמים הם מעצמם ממליצים לך על קניית מצלמה אצליהם במחיר מוזל יותר - תמורת המצלמה שלך, שעוזרת להם בחלקי חילוף.

• הוסף לסימניות
תיקונים

מומחה לתיקוני מצלמות 052-3904055
ירושלים - בית שמש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה