דרוש מידע תיקון/חידוש פאה בירושלים - על מי אתן ממליצות?

• הוסף לסימניות
שווה להגיע מירושלים...אבל שיקול שלך

אני מבינה אבל אני בכלל מצפת.. כבר שלחתי את הפאה לירושלים ועוזרים לי שם עם זה.. מסובך הפעם (:
אבל טוב לדעת! תודה!

• הוסף לסימניות
מחפשת לתקן פאה
יש לכם עוד המלצה בירושלים???

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על לייקי קיבלביץ
תיקנתי אצלה פאה לפני שבועיים
יצא מושלם
אף אחת לא מזהה שזה אכן אותה פאה ישנה!!

• הוסף לסימניות
ריקי גידי מבית וגן
אחת האלופות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מנסיון שלי ואחיותי וחברותי
0527127199

• הוסף לסימניות
ממש עשתה לי פאה חדשה
פרונט לייס וכמעט כל השיער חדש אין לי מושג איפה השיער הקודם...
סביבות 7000

• הוסף לסימניות
החלפתי את החלק הקידמי הלייס
סביבות 5000

• הוסף לסימניות
אני רוצה להחליף את כל השיער הקדמי של הפאה ומתעניינת על מישהי טובה איכותית ושיש לה הכשר על השיער.
אשמח לשמוע על מישהי טובה בירושלים.
מישהי שמעה על נחמי גלאם? לוקחת יקר?

• הוסף לסימניות
מחפשת גם המלצה בירושלים
כמה אמור לעלות צביעה+גוונים+גזירה של פוני צד לפוני בובה?
תודה

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על מירי כהן מנווה יעקב.
מניסיון אישי. יש לה איכות ושירות ברמה אחרת.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להחליף את כל השיער הקדמי של הפאה ומתעניינת על מישהי טובה איכותית ושיש לה הכשר על השיער.
אשמח לשמוע על מישהי טובה בירושלים.
גם אני מעונינת לשפץ פאה. מחפשת המלצות מנסיון אישי! מישהי שיש לה שירות ולא דקה אחרי התיקונים לכי תחפשי אותה..

• הוסף לסימניות
אני מבצעת תיקונים לפאות ,
עבודות יד ,טרסים, תיקוני רשת , לייס ועוד'
לפרטים
y.j.investmentltd שטרודל גמייל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה