תיקון חשיפה

• הוסף לסימניות
חו"ד תמונה שצילמתי ועשיתי תיקוני אור והפכתי לספיה.:)

• הוסף לסימניות
שכחכתי לצרף את הקובץ בבקשה

קבצים מצורפים

• cxz.jpg
    2.1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
בס"ד

אני לא צלם, אבל אני חושב שהתמונה יפה, ויש בה משהו מושך את העין, כיף להסתכל עליה, גם בגלל הספיה...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תמונה אפשר להציל, אבל עדיף מלכתחילה לצלם בנתונים טובים כדי להמנע מעריכות אגרסיביות.

אני מתאר לעצמי שהתמונה הזו לפני העריכה הייתה שרופה באיזורים בהם יש שמש ישירה, ודווקא הפנים היו חשוכות מידי. זו בעיה של צילום בשעה שבה צילמת את התמונה. נסי לצלם בשעות בין ערביים, או אפילו ביום מעונן, אבל שמש ישירה זה בעייתי ומקשה על קבלת תוצאות טובות בפרט בצילומים מסוג זה שמתאים בהם אור רך ואחיד יותר.

העריכה לש/ל הצילה לך את התמונה בכך שיכולת להבהיר את התמונה על חשבון חלקים שרופים.

לגבי התוצאה, צילום חד עם בוקה נאה, מבט חושב ומעניין. חסר אור בפנים. הייתי מעדיף לראות מעט יותר מהאובייקט הילד נשען עליו, כעת לא ברור מה זה ולדעתי זה חשוב מאד לסיפור של התמונה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בתור צילום רחוב זה לא רע :D
היה מבטא יותר טוב את התמונה אם היה פה מבט למצלמה... (לטעמי)

• הוסף לסימניות
דוקא אהבתי.
אני אוהבת את ההילה על הכתפים והיד

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

סליחה שאני מגיבה באיחור, אתמול הייתי בארוע וצילמתי כלה בסטודיו ואת
כול האירוע כמובן רק נשים, יש חסידות שלא מביאים צלם אלא רק צלמת
היה לי יום ארוך כמובן אני לא בוכה,יש עבודה עובדים
תודה לכול המגיבים ,לשאלתכם לצלם לא לאור השמש אז ליפעמים מכתיבים לי
זמן מסויים לצילום אני פשוט עושה את העבודה ,ולשאלה למה המבט של היילד לא למצלמה
כרגע לא בלו,לטעמי גם לפעמים מבט לא ישיר הוא מחמי.

• הוסף לסימניות
תמונה טובה מאוד.

תאורת השמש מאחור 'עושה' את התמונה. כמו גם הבוקה, החדות והחמידות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה