תיקון כסאות מתפרקים...

• הוסף לסימניות
כסאות העץ בסלון התחילו להתפרק כמעט מיום הוולדם... סחבנו וסחבנו וזה פשוט מתסכל. החזרנו לחנות פעם אחת חלק מהכסאות, תיקנו ו--שום דבר.
וכמובן האחרים גם התפרקו.
מה עושים?
אשמח לשמוע מנסיונכם וגם המלצות על מתקנים אמינים ובמחיר שפוי. התייאשנו.

תודות!!

• הוסף לסימניות
פשוט להדביק אותם עם דבק נגרים ואז אין מצב שזה מתפרק.

• הוסף לסימניות
לצערנו לא הוכיח את עצמו:(

מה עוד, שצריך להצמיד את זה מאוד חזק ולנגרים יש מכשור בשביל זה.

• הוסף לסימניות
אצל חמותי הם מחזיקים בבית מצבטים כאלה - לא יודעת איך קוראים להם, ברזלים כאלה שתופסים את הכיסא חזק להדבקה - וקופסה של דבק נגרים, וכל פעם שכיסא מתחיל להתנדנד או להתפרק - מדביקים...

• הוסף לסימניות
וואו, ממש בית חולים לנפגעי הגשר :(
נחשוב על זה..

• הוסף לסימניות
שוב??? רבותי יש פורום בניה ושיפוצים!!!
ויש שם איזה גולן אחד שחושב שהוא מבין משהו בחיים
שלו, והוא נורא רוצה לעזור, ויש גם את PARK שבאמת מבין, אז
למה לא לפתוח שם???

טוב הפעם תעשי COPY\PASTE ותפתחי שם, יש לי מה לעזור אני חושב...

• הוסף לסימניות
התשובה בפורום בניה ושיפוצים

• הוסף לסימניות
כל הכבוד! ותודה, אני פשוט חשבתי שזה לא ממש בניה ושיפוצים אלא תיקונים... ולכן פתחתי פה, אבל אני אסתכל גם שם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה