כללי תיקון לשמירת PDF מאילוסטרייטור CS4

• הוסף לסימניות
כהמשך ישיר לתיקון באג הייצוא של-PDF מאינדיזיין CS4, מוגש לכם תיקון מקביל לבאג שמירת ה-PDF מאילוסטרייטור CS4.

להבדיל מהעדכון של אינדיזיין, אין דרישה לגרסת סף להתקנת העדכון (שמתאים אגב גם לגרסה הלועזית שסובלת מהבאג אבל שעבורה לא הוציאה Adobe עדכון).
כל מה שצריך הוא Illustrator CS4 מותקנת.

להורדת העדכון:
עדכון למשתמשי מקינטוש
עדכון למשתמשי חלונות

• הוסף לסימניות
תודה רבה עדי.
כיף לראותך שוב!

• הוסף לסימניות
ומתי יוציאו תיקון לבאג באינדיזיין שמראה את העמודים הפוכים?

(אני אישית מאוד מאוכזב מרמת הליטוש של התוכנות "הטובות בעולם")....

• הוסף לסימניות
אם יש לי CS4 לא מקורי
זה גם יכול לעזור??

• הוסף לסימניות
אם יש לי CS4 לא מקורי
זה גם יכול לעזור??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;366578:
ומתי יוציאו תיקון לבאג באינדיזיין שמראה את העמודים הפוכים?

אם הכוונה היא לבאג תצוגת סדר העמודים בחלון העמודים של אינדיזיין CS4 לפיסי, הוא כבר יצא די מזמן (לפני כ-8 חודשים).
כל מה שנדרש הוא לעדכן לגרסה 6.0.2.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריל'ה;366602:
אם יש לי CS4 לא מקורי
זה גם יכול לעזור??

העדכון של אילוסטרייטור תקף לכל גרסאות CS4.
העדכון של אינדיזיין תקף לגרסת ה-ME בלבד, וגם היא רק אחרי התקנת עדכון 6.0.2.

• הוסף לסימניות
אם כבר, למה כל פעם שאני מקבל עדכונים אני מקבל את ההודעה :Updater did not Work, ואני לא מצליח להתקין אותם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדי רביד;366907:
אם הכוונה היא לבאג תצוגת סדר העמודים בחלון העמודים של אינדיזיין CS4 לפיסי, הוא כבר יצא די מזמן (לפני כ-8 חודשים).
כל מה שנדרש הוא לעדכן לגרסה 6.0.2.

התקנתי ועדכנתי ולא תוקן לי.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה