תיקון לתמונות מקסימות

• הוסף לסימניות
צלמתי את זה מזמן מאוד, וככל התמונות המשפחתיות, הם נזנחו לאיזה פינה בארכיון. עכשיו אני רוצה להוציא אותם לפועל ואני לא יודעת איך להתפטר מהכתמתמות בפנים. אשמח לשמוע על תחליפים מתאימים לירוק שם ברקע.
מי שיעלה את התמונות בצורה שלא יצטרכו לפתוח אחת אחת - תבוא עליו ברכה.

קבצים מצורפים

• מוקטן.jpg
    KB 560.7 · צפיות: 22
  • איצ מוקטן.jpg
    KB 384.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אפשר בסלקטיב קולור.

• הוסף לסימניות
פילטר "קירור".
נסו במות אטימות שונות.

• הוסף לסימניות
לא מסובך. אם התיקון שלי טוב בעיניכם, אשמח להסביר:

קבצים מצורפים

• מוקטן.jpg
    KB 576 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעמית;1352860:
צלמתי את זה מזמן מאוד, וככל התמונות המשפחתיות, הם נזנחו לאיזה פינה בארכיון. עכשיו אני רוצה להוציא אותם לפועל ואני לא יודעת איך להתפטר מהכתמתמות בפנים. אשמח לשמוע על תחליפים מתאימים לירוק שם ברקע.
מי שיעלה את התמונות בצורה שלא יצטרכו לפתוח אחת אחת - תבוא עליו ברכה.

תמונות מתוקות - הייתי מצלמת את הקטנים טיפה יותר נמוך
על הכתום כבר ענו לך
לגבי הרקע הירוק - חלק בלתי נפרד מהצילום זה לחפש רקע נכון
עריכת תמונה יכולה להיות נקודתית - לדוגמא רקע נכון שנכנס לתוכו עמוד תאורה/ילד וכדו' - עריכה כזו מקובלת ומשאירה את התמונה כמו שהיא רק נקיה יותר
מה שאת מבקשת כאן זה שינוי הרקע - כלומר שינוי התמונה - ניתן לעשות את זה אבל זה ממש לא קשור לצילום אלא לגרפיקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1353500:
תמונות מתוקות - הייתי מצלמת את הקטנים טיפה יותר נמוך
על הכתום כבר ענו לך
לגבי הרקע הירוק - חלק בלתי נפרד מהצילום זה לחפש רקע נכון
עריכת תמונה יכולה להיות נקודתית - לדוגמא רקע נכון שנכנס לתוכו עמוד תאורה/ילד וכדו' - עריכה כזו מקובלת ומשאירה את התמונה כמו שהיא רק נקיה יותר
מה שאת מבקשת כאן זה שינוי הרקע - כלומר שינוי התמונה - ניתן לעשות את זה אבל זה ממש לא קשור לצילום אלא לגרפיקה

נכון. צודקת.
רק שזה לא היתה תמונה מאורגנת ומתוכננת. סתם למטה בחצר.
הייתי בדרך לצלם מישו אחר, ועל הדרך שלפתי את המצלמה, ותפסתי גם אותם. לא חשבתי אפילו על התמונות שיצאו לי מזה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעמית;1353525:
נכון. צודקת.
רק שזה לא היתה תמונה מאורגנת ומתוכננת. סתם למטה בחצר.
הייתי בדרך לצלם מישו אחר, ועל הדרך שלפתי את המצלמה, ותפסתי גם אותם. לא חשבתי אפילו על התמונות שיצאו לי מזה....

אז תשמרי אותם בתור תמונות משפחתיות לאלבום
וקחי אותם לסיבוב תמונות מיוחד
שווים את זה לא?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1353864:
אז תשמרי אותם בתור תמונות משפחתיות לאלבום
וקחי אותם לסיבוב תמונות מיוחד
שווים את זה לא?:)

הכל נכון, אבל הם כבר גדלו מאז... עכשיו (שנה אחרי) הם כבר כמעט חלאקה.
אגב, מותר לך לזהות אותם.... וכן הם מאלפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעמית;1354318:
הכל נכון, אבל הם כבר גדלו מאז... עכשיו (שנה אחרי) הם כבר כמעט חלאקה.
אגב, מותר לך לזהות אותם.... וכן הם מאלפים.

זהיתי אותם לגמרי לכן אמרתי שהם שווים יציאה מיוחדת
ותעלי משהו עדכני לא ראיתי אותם כבר שנה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה