תיקון מסך מחשב שלא עובד -עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
מסך המחשב שלי חדל מלפעול (Dell)
אין לי מושג למי פונים, האם אפשר לתקן וכו'
בב"ב
תודה.

• הוסף לסימניות
מסך המחשב שלי חדל מלפעול (Dell)
אין לי מושג למי פונים, האם אפשר לתקן וכו'
בב"ב
תודה.

אם הוא בתוך מסגרת האחריות (3 שנים ברוב הדגמים, או 5 בחלק מדגמי ה ULTRASHARP) תוכלו לפנות ישר לדל ישראל וישלחו לכם מסך חילופי .
אם הוא מחוץ למסגרת האחריות , אם הוא בו יותר מ 5 שנים לא שווה לתקן , כי מסך יד שניה של דל באותו גיל יעלה בדיוק כמו התיקון הכי זול .

• הוסף לסימניות
אם הוא בתוך מסגרת האחריות (3 שנים ברוב הדגמים, או 5 בחלק מדגמי ה ULTRASHARP) תוכלו לפנות ישר לדל ישראל וישלחו לכם מסך חילופי .
אם הוא מחוץ למסגרת האחריות , אם הוא בו יותר מ 5 שנים לא שווה לתקן , כי מסך יד שניה של דל באותו גיל יעלה בדיוק כמו התיקון הכי זול .
המסך אכן בן יותר מ-5 שנים, אבל אני לא בטוחה שהבעיה במסך,
כי בהדרכת טכנאי הוצאנו את החוט מהמחשב / כיבינו הדלקנו/ ניקינו וכו' והמסך חזר לפעול כרגיל
אבל אחרי כמה ימים שוב אותו סיפור -
מה ההסבר? אולי זה קשור למחשב? כרטיס מסך?... אני די בורה בנושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה