תיקון מצלמה ביתית

• הוסף לסימניות
המצלמה הביתית שלי, קנון דגם ELPH 110 HS, נחבטה ברצפה, והזום (בחלק הכי חיצוני, הכי צר) התעקם וכל העדשה כולה לא חזרה למקום. בהתחלה נכתב לי LENS
ERROR RESTART CAMERA. ראיתי כאן עצה לנסות לשחק קצת עם הזום , אכן ניסיתי קצת ובאמת החלק הראשון, זה הכי קרוב לגוף המצלמה ,נכנס חזרה והסתדר. המצלמה חזרה לעבוד, אבל עדיין החלק החיצוני העקום לא נסגר. מה אפשר לעשות?

אגב: המצלמה עדיין בשנת אחריות אך נקנתה בחו"ל. האם אפשר לתקן בארץ? (יש לי את הקבלות)

לתשובתכם אודה.

• הוסף לסימניות
האחריות של חו"ל לא תופסת כאן.

• הוסף לסימניות
אם את מעונינת לתקן בתשלום מלא יש מישהו ברחוב קוק בבני ברק שמתקן.. (יש לו שעות פתיחה מוזרות) קוראים לו מטאור..

• הוסף לסימניות
תיקון מצלמה ביתית

יש חנויות פוטו שיש להם מעבדה לתיקון מצלמות.
אני מכירה כמה כאלה ברחבי הארץ.
מאיפה אתם?

• הוסף לסימניות
מצלמה כזו אם יש אפשרות להחזיר לחו"ל שיתקנו הכי טוב.

התיקון בארץ יעלה יותר משווי המצלמה וכבר עדיף לקנות חדשה :)

• הוסף לסימניות
מני, לשלוח חזרה לחנות בחו"ל? הם עשויים לטעון שזה רשלנות ולא לתקן, וזה אחרי כל המאמץ של השליחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה