תיקון עיוותי עדשה

• הוסף לסימניות
איך מסדרים בפוטושופ עיוות (קימור כזה) שנוצר מהעדשה אם צריך אני יעלה תמונה

• הוסף לסימניות
תעלי את התמונה אני ישתדל לסדר לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;558886:
איך מסדרים בפוטושופ עיוות (קימור כזה) שנוצר מהעדשה אם צריך אני יעלה תמונה

תלוי איזה עיוות את מנסה לתקן
וכמה את יכולה להפסיד מהצדדים של התמונה

אם התמונה צולמה בניקון עדיף לעשות את התיקון
על הקובץ המקורי בתוכנה של ניקון... היא מתקנת עיוותים (של עדשות ניקון)
בצורה הטובה ביותר שראיתי עד היום

• הוסף לסימניות
זה המון קבצים והשוליים לא משנים לי זה צילומים של תמונות וספרים בעיקר מרובעים (אז בולט העיוות)
איזה פילטר מטפל בזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;559103:
זה המון קבצים והשוליים לא משנים לי זה צילומים של תמונות וספרים בעיקר מרובעים (אז בולט העיוות)
איזה פילטר מטפל בזה?

איך הגעת לצילומי ספרים ותמונות עם עדשה רחבה שמעוותת?

ישנו פילטר בPS שעושה את העבודה

• הוסף לסימניות
אני מעלה קובץ לדוגמא העיוות לא הכי מורגש אבל זה התמונות שקיבלתי ואני צריכה להוציא את המקסימום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;559363:
אני מעלה קובץ לדוגמא העיוות לא הכי מורגש אבל זה התמונות שקיבלתי ואני צריכה להוציא את המקסימום

לצלם מחדש....

• הוסף לסימניות
אם זה היה אפשרי ודאי שזה מה שהיו עושים. המוצר כבר לא אצלנו.

• הוסף לסימניות
עיוות עדשה יכול לעזור קצת.
צילמו עקום בשביל למנוע השתקפויות...
זה מה שנקרא, צילום בזול, עולה בסוף ביוקר...

• הוסף לסימניות
נסיון לתיקון

אם זה הועיל תוכלי לשלוח לי את התמונה באיכות גבוהה ואני יעשה את התיקון עליה.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 236.5 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה