כללי תיקון צבע

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• תיקון-צבע.jpg
    1.3 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יצא מדהים.
מה שעשית עם השער, יצא אחלה.
רק הספר קצת לא הכי אמיתי, בקטנה.

• הוסף לסימניות
יצא מדהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;430599:
יצא מדהים.

אתה מדבר אלי?
אין לי מושג על מה אתה מדבר נראה לי שתבלבלת בעמוד.

נכתב ע"י Eצוב;430601:
אולי תביאי גם לזה מדריך?

כזה תיקון צבע מסובך אני לא אוכל להעלות מדריך מכיוון שכל תמונה לפי הבעיות שלה יש פה מעל 5 שכבות תיקון.

• הוסף לסימניות
WOW! טבעי לגמרי!
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;430619:
אתה מדבר אלי?
אין לי מושג על מה אתה מדבר נראה לי שתבלבלת בעמוד.

כן אליך.
הספר בצד שמאל למטה, עם הרבה פיקסלים לא רצויים. נקודות על הספר עצמו. סתכל טוב ותראה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;430632:
כן אליך.
הספר בצד שמאל למטה, עם הרבה פיקסלים לא רצויים. נקודות על הספר עצמו. סתכל טוב ותראה.

אה השער בילבל אותי!

• הוסף לסימניות
park מלך המדריכים...
אני הרבה יותר מאשמח לראות איך עושים כזה דבר... זה משהו שאני נתקעת בו....

• הוסף לסימניות
אני לא מול מסך טוב כרגע, אבל נראה לי שיש סטיית אדום. האמנם?
וגם כאן נראה שהשחור נסתם.

• הוסף לסימניות
ממש החיית את התמונה!! יפה מאד! באמת בספר בצד שמאל יש איזה פקסול. נראה לי שתגעי שם נקודתית תכההי קצת באותו מקום.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
מפריע לי הרקע, זה נראה כאילו מפוצל ל2

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

אני אכן אתקן את הפיקסול שבספר.
והרקע ישונה כי הוא לא מתאים למטרה שצריך את התמונה.

בקשר למדריך!
אני אנסה להעלות מדריך לתיקוני צבע בסיסי אבל כרגע אין לי את הזמן הפנוי שהיה לי לפני חודש מול מחשב אז אשתדל להעלות את זה בהקדם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה