דרוש מידע תיקון ציר של מחשב טאצ' DELL?

• הוסף לסימניות
נשבר לי ציר של מחשב טאצ' של DELL שלא קיים בארץ.
ניסיתי לשלוח לתיקון במקום הקבוע שלי והם אמרו שאין להם את החלק הנידרש לתיקון.
התקשרתי לדל והמעבדה נמצאת בהרצליה... בסוף מצאתי מקום שמתקן מחשבים של דל, שם נאמר לי שיכול להיות שצריך לזמין את החלק הנדרש מארצות הברית ולגבי מחיר במקרה הגרוע זה יעלה 800 ש"ח.
עכשיו הם הודיעו לי שזה יעלה 1200 ש"ח!
אשמח למידע איפה עוד אפשר לתקן.
תודה.

• הוסף לסימניות
קרה לי גם בדיוק במחשב טא'צ של דל
לפני כמה שנים
אני אבדוק מה עשינו עם זה
ותדעי שצריך להיזהר עם זה, לפתוח את המחשב או מהאמצע או משני הצדדים ולא מצד אחד
זה יוצר עומס על הציר עד שהוא נשבר

• הוסף לסימניות
נשבר לי ציר של מחשב טאצ' של DELL שלא קיים בארץ.
ניסיתי לשלוח לתיקון במקום הקבוע שלי והם אמרו שאין להם את החלק הנידרש לתיקון.
התקשרתי לדל והמעבדה נמצאת בהרצליה... בסוף מצאתי מקום שמתקן מחשבים של דל, שם נאמר לי שיכול להיות שצריך לזמין את החלק הנדרש מארצות הברית ולגבי מחיר במקרה הגרוע זה יעלה 800 ש"ח.
עכשיו הם הודיעו לי שזה יעלה 1200 ש"ח!
אשמח למידע איפה עוד אפשר לתקן.
תודה.
אפשר תמונה של המחשב?

• הוסף לסימניות
אז הנה המידע (מבעלי...)
התיקון עצמו מורכב ואי אפשר כל כך לבד, צריך מעבדה
לגבי החלק- ברוב המקרים יש חלקים כאלו באלי אקספרס
במקרים נדירים (כמו שהיה לי) אין את החלק בשום מקום חוץ מDELL ארה"ב.
הם לא שולחים לארץ ולכן זה מורכב ויכול לייקר מאד את התיקון
את יכולה לשלוח לי בפרטי את המדבקה בתחתית המחשב, ותמונת החלק שנשבר. אולי הוא יוכל לעזור לך

• הוסף לסימניות
אה אין לי אותו כי המחשב לא בבית. (הוא אצל מי שאמר שהתיקון עולה 1200 ש"ח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה