תיקון קובץ וידאו

• הוסף לסימניות
יש ברשותי כמה קטעי וידאו משפתחיים חשובים מאוד, ישנים קבצי VOB
משהו משובש בהם: חלק מהם באורך של רבע שעה בערך (גודל קובץ 0.99 מ"ב) אבל כשפותחים את הקובץ רואים שהוא רק 5 שניות. תכלס' הקובץ מתנגן עוד ועוד אבל אי אפשר לקפוץ קדימה או אחרוה.
יש כלי לתקן אותם?
תודה!!

• הוסף לסימניות
לא בעיה בקובץ אלא בנגן.
צריך להתקין קודקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2370508:
לא בעיה בקובץ אלא בנגן.
צריך להתקין קודקים.

התקנתי קודקים ביום שקיבלתי את המחשב. לא נולדתי אתמול.
ניסתי לפתוח את הקבצים עם VLC, עם מדיה פלייר (WMC), ועוד כהנה וכהנה תוכנות. אותה תוצאה תמיד. באותם קבצים ספצפיים

• הוסף לסימניות
לא יעזור לי קובץ שמע. אני רוצה קובץ וידאו- מתוקן.

• הוסף לסימניות
ניסית לייבא לתוכנת עריכה וליצא לפורמט אחר? - נשמע מגוחך, אבל גם זה כבר קרה אצלי...

• הוסף לסימניות
התוכנה של מיקרוסופט (מובי מייקר החדשה) גם תהיה טובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס בערפל;2370834:
התוכנה של מיקרוסופט (מובי מייקר החדשה) גם תהיה טובה?

אני עורכת שנים, אבל לא ממש מכירה את המובימייקר......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס בערפל;2370753:
לא יעזור לי קובץ שמע. אני רוצה קובץ וידאו- מתוקן.

לאו דווקא,
תמיר לMP4, או לפורמט אחר, (יש שם הרבה סוגים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה