דרוש מידע תיקון קלידים

• הוסף לסימניות
יש לי אורגן PSR-S970
מישהו יודע איפה הכי טוב לתקן
{קלידים כפתורים ניקוי אבק וכו'}
מחפש בעיקר באשדוד ב"ב ואלעד
תודה מראש אנשים יקרים

• הוסף לסימניות
בבני ברק
0502205545 - בועז
מקצוען אבל אולי גם יקרן

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת מישהו אבל ממש זול לאורגנית של 600 שקל שנשבר קליד. האורגנית משמשת אותנו נאמנה ובתכנון לקנות משהו טוב ממנה לכשירווח התקציב..
מכירים מישהו כזה?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי ששווה למשהו לתקן אורגן באיכות כזאת
בכל אופן כשמתקנים קלידים מחליפים אוקטבה שלימה וזה מתחיל ב150
אז לא נראה לי ששווה

• הוסף לסימניות
לימהה הכי טוב כלי זמר.

• הוסף לסימניות
טוב דיברתי על מכיר העלות:sneaky:

• הוסף לסימניות
איזה באסה היום הייתי אצלם
{בסניף של אשדוד}בשעה 8:15 כשהם אמורים לסגור ב תשע והיה סגור
ואמרו שיש {או היה} הפסקת חשמל שהתארכה ולכן הם לא רצו שהמחשבים יהיו במצב הזה
איזה עצבים עד שכבר הלכתי לשם עם האורגן:mad:
{הכל משמים לא נורא}

• הוסף לסימניות
לא נראה לי ששווה למשהו לתקן אורגן באיכות כזאת
בכל אופן כשמתקנים קלידים מחליפים אוקטבה שלימה וזה מתחיל ב150
אז לא נראה לי ששווה
עדיין 150 זה לא כמו לקנות אורגנית חדשה ב1500 (אם כבר קונים לילדה שלימדה את עצמה לפי שמיעה ולפי תוים באורגנית בסיסית) אמנם יחסית למחיר האורגנית זה כמעט שליש אם מדובר על 180 נגיד.. אבל בהחלט סכום סביר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה